elszámolás

adózás, elszámolás, ifrs, számvitel

Külön gond az adózás az IFRS átállásnál

piacesprofit.hu

Az áttérő társaságoknak a számviteli, informatikai és folyamatszabályozási kérdések mellett az adózással mint külön problémakörrel kell foglalkozniuk az IFRS átállási projekt legelejétől kezdődően – hangzott el a Deloitte, az IFRS átállás legfontosabb kérdéseit körüljáró szakmai rendezvényén.

Tovább olvasom »
adózás, elszámolás, ifrs

Igy vezetnék be az IFRS-rendszert

PP/MTI

A nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS-ek) egyedi beszámolási célra történő alkalmazását tartalmazza az a törvénytervezet, amely csütörtökön került fel a kormány honlapjára, és három lépcsőben teszi kötelezővé, illetve alkalmazhatóvá a standardokat.

Tovább olvasom »
elszámolás, pénzügyek, pénzügyi tudatosság, szindikátusi szerződés

Így vessük papírra a nyugalmunkat

Sipa

A hosszú barátság titka a pontos elszámolás. Sokszor hallottuk ezt fiatalon, de éles helyzetben valahogy mégis hajlamos az ember a barátságban bízni a papír helyett. Pedig hosszú távon mindenki jobban rá, ha hivatalosan rögzítjük az elszámolás alapjait.

Tovább olvasom »
elszámolás, kkv pályázat, kkv támogatás, pályázat, támogatás

Támogatások elszámolása: amire figyeljünk

piacesprofit.hu

A projekt elszámolási rendjét rögzítenünk kell a könyvelésünkben, gondoskodnunk kell arról, hogy az elszámolásra benyújtott tételek megfeleljenek az alaki és formai követelményeknek és csak kifizetett tételeket számoltassunk el. Mire kell még figyelni a támogatások elszámolásánál? Összefoglaltuk.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor