élsport

élsport, felmérés, vizes vb

Aranylázban a magyarok

piacesprofit.hu

A hazai közönség optimistán készül a közelgő vizes világbajnokságra. Az NRC és a NetPanel friss felméréséből kiderül: ötből ketten aktívan követik majd a világeseményt. A legnagyobb kedvenc Hosszú Katinka és a férfi vízilabda-válogatott. Előbbitől szinte mindenki aranyat vár, de a pólósok dobogós helyezése is borítékolható a hazai szurkolók szerint. Kenderesi Tamás rajongói leginkább fiatal lányok, míg Kapás Boglárka a férfiaknál befutó.

Tovább olvasom »
élsport, kiskereskedelem, média, sport, szponzoráció, turizmus

Szuperdrága, szuperzöld és nem biztos, hogy megéri

piac-profit.hu

Drága mulatság lesz Londonnak az olimpiai rendezés, amelyre mintegy 380 milliárd forintnak megfelelő fontot költött az angol főváros. A befektetés  ugyanis nem biztos, hogy megtérül. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a kiskereskedelem és a turizmus nem profitál kiugróan jobban a nagy sporteseményekből, ezzel szemben a szponzoráló cégek fogyasztói megítélése jelentősen javul.

Tovább olvasom »
dopping, élsport, sport

Dopping: minden élsportoló érintett?

Majoros Ferenc

Dopping az, amitől a legjobbak még jobbak lesznek, de nem csak ők élnek vele. Dopping az, aminek a használata súlyos következményekkel járhat, s aminek az árusítása révén néhányan nagyon gazdagok lesznek. A dopping hatalmas összegeket emészt fel, az előállítása éppúgy, mint használatának leleplezése. A dopping üzlet, sokaknak.

Tovább olvasom »