előfizetés

előfizetés, ingyenes tartalom, on-demand, tv-reklám

Meddig lesznek még tv-reklámok?

piacesprofit.hu

Régóta beszédtéma, hogy a különböző tv-s szolgáltatásokra való előfizetések rohamos növekedése negatív hatással lehet a hagyományos tv-s reklámok erejére és elérésére. Ugyanakkor a YouGov által közzétett legújabb nemzetközi piackutatások azt bizonyítják, hogy a hagyományos tv-hirdetések még mindig jelentős szerepet töltenek be az úgy nevezett “on-demand” szolgáltatások korában.

Tovább olvasom »
előfizetés, fogyasztóvédelem, jogszabály módosítás

Új szabályok vonatkoznak az előfizetőkre

piacesprofit.hu

Legkésőbb szeptember 1-jétől kell alkalmazniuk a hírközlési szolgáltatóknak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) előfizetői szerződéseket szabályozó új rendeletét, amely az eddigieknél erősebb jogi védelmet nyújt a felhasználóknak az egyértelműen meghatározott helyzetek megteremtésével. A rendelet egyes pontjai később, november 1-jén lépnek majd hatályba, ezen előírásokat december 1-jétől kell majd alkalmazni.

Tovább olvasom »
előfizetés, enternet, internet

Kik fizetnek az internetért?

piacesprofit.hu

Az EnterNet a legnagyobb hazai alternatív internetszolgáltató 2006-hoz hasonlóan 60 ezer ügyfeléből 1500 előfizető nyilatkozatát gyűjtötte össze internetezési szokásairól idén januárban is, amit összevetett a 3 évvel ezelőtti adatokkal. Mivel a minta bizonyos szempontból az egész hazai lakosságra reprezentatívnak mondható ezért az EnterNet úgy döntött nyilvánosságra hozza eredményeit.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor