elkötelezettség

agilitás, alkalmazkodás, elégedettség, elkötelezettség, munkaerő, munkahely

Egyre kevesebben kötődnek a munkahelyükhöz

piacesprofit.hu

Már csak a munkavállalók 59%-a tekinthető elkötelezettnek itthon – derül ki Magyarország legnagyobb kutatásából, amely a munkavállalók válaszai alapján mutat átfogó képet az aktuális munkaerőpiaci trendekről. A jövő sikerességének záloga az agilis cégeké, akik képesek gyorsan, és hatékonyan reagálni a folyamatos változásokra.

Tovább olvasom »
bizalomépítés, elkötelezettség, marketing

Te elmennél valakivel moziba, akit még sosem láttál?

piacesprofit.hu

Létezik egy vásárlásgenerátor, amit, ha használni kezd egy cég, akár meg is duplázhatja a bevételét. Ráadásul sok cég még csak nem is tud róla, nem használja, így igen tetemes piaci előnyre tehet szert az, aki beveti a titokzatos vásárlásgenerátort, ami nem más, mint a bizalom – hívta fel a figyelmet Kocsis Zoltán, vizuális marketing szakértőnk.

Tovább olvasom »
bölcsesség, boldogság, bukás, cégalapítás, elkötelezettség, érett, főnök, karrier, kudarc, mogul, munka, pénz, siker, tanács, türelem, üzletember, vagyon, vélemény, vízió

Öt tanács fiatalkori önmagunknak

Kriston László

Utólag mindig okosak vagyunk. Bölcsebb, érettebb, tapasztaltabb önmagunk tanácsa jó pár kerülőutat, tévutat és hibát megspórolna nekünk, ha a jövőnkből el tudná juttatni emberi és szakmai jó tanácsát. Milyen tanácsot adnának 24 éves önmaguknak amerikai üzletemberek? Íme a világi érvényesülés és a belső kiteljesedés alapelvei.

Tovább olvasom »
elkötelezett munkavállaló, elkötelezettség, hr, hr tippek, motiváció, munkahelyi motiváció, PP konferencia

A UX design motivál, nem a pénz

Timár Gigi

Nem a pénz az elsődleges motiváció a munkában. Ez ahhoz kell, hogy egyáltalán dolgozzunk. Ha a munkáltató ennél nagyobb elkötelezettséget akar – és kemény számok mutatják, hogy akarnia kéne –, ennél sokkal többre van szükség.

Tovább olvasom »
elkötelezett munkavállaló, elkötelezettség, hr, hr tippek, humánerőforrás, kompetencia mérés, munkavállalói lojalitás

5 tuti HR tipp kisvállalkozóknak

piacesprofit.hu

A HR feladata a kis cégekben sem csak az alkalmazottak felvétele és elbocsátása, esetleg a képzések megszervezése lenne, a kisebb vállalatok is sokkal többet várhatnak tőle. Lássunk 5 szakértői HR tippet, ami biztosítja, hogy a csapatunk hűségesen, magas színvonalon dolgozzon, és fejlődjön a vállalat és kollégák iránti közös felelősség érzete.

Tovább olvasom »
céges kommunikáció, elkötelezett munkavállaló, elkötelezettség, hatékony kommunikáció, krízis és túlélés, kríziskommunikáció, lojalitás, munkavállalói lojalitás

Akar róla beszélni? Belső kommunikáció krízis előtt, alatt és után

piacesprofit.hu

Egy szervezet munkavállalói a vállalati reputáció legfontosabb védelmezői, márkanagykövetei lehetnek. Ők azok, akik személyes jelenlétükkel, ügyfélkapcsolati munkájukkal, közösségi média használatukkal megjelenítik a szervezetet a külvilág, a közvélemény számára. Ahhoz, hogy egy krízis esetén valóban számíthassunk a dolgozók támogatására, érdemes már a baj bekövetkezése előtt néhány aranyszabályra figyelemmel lennünk.

Tovább olvasom »
elkötelezettség, fenntartható fejlődés, flow, könyvajánló

Az elhivatottság gazdasága a megoldás?

Kriston László

A fenntartható gazdaságnak szükségszerűen lélekbarátnak és tehetségösztönzőnek kell lennie. Mert akik lélekölő munkát végeznek, azok aligha építhetnek egy fenntarthatóbb világot. A The Purpose Economy című könyvében Aaron Hurst arra kínál receptet, hogy az egyén miként tudatosíthatja és fogalmazhatja meg, mi az ő személyes küldetése.

Tovább olvasom »