életmód

coaching, életmód, életvitel, tanácsadás

De jó lett volna, ha ezt hamarabb tudom…

Nagy Mariann

Darius Foroux, a sikeres holland vezetési és életviteli tanácsadó két éve kezdett listát összeállítani azokról a dolgokról, amelyeknél azt tapasztalta: de jó lett volna, ha ezt hamarabb tudom…. A listát azóta is folyamatosan bővíti és gyakran előveszi. Reméli, hogy másoknak is hasznára lehet. Érdemes megfontolni gondolatait otthon és a munkában is.

Tovább olvasom »
család, életmód, gyerek, gyereknevelés, költség, nevelés, pénz, pszichológia, spórolás, tudat

Szexről is könnyebben beszélünk, mint pénzről

piacesprofit.hu

Szülői mintáktól is függ, mennyire spórolunk vagy költekezünk. Tudattalanul is belénk ivódik őseink “pénzügyi viselkedése”, amit vagy követünk vagy éppen elrettentő példának tekintünk. Mégis sok családban szinte tabu a pénzügyi téma. Pedig célszerű a következő generációt tudatosan nevelni a pénzzel való felelősségteljes bánásmódra.

Tovább olvasom »
család, életmód, pszichológia, stressz

Nem tud aludni? Van megoldás

piacesprofit.hu

Álmatlanságban szenved, fárad a mindig pörgő, nem bölcsen élő menedzser. Az ok egyszerű: nem tudja leállítani a gondolatait. Egyszóval, hiába fekszik le, ébren tartja őt „saját kerekeinek zaja”. Van kiút!

Tovább olvasom »
életmód, trend, utazás

Új szelek az utazásban

Timár Gigi

Az utazás a legtöbb ember számára előkelő helyen szerepel a vágyak listáján. Ma már tulajdonképpen bárhová el lehet jutni a világon, a kérdés inkább az, hogy hogyan akarjuk felfedezni az ismeretlent vagy kipihenni a fáradalmainkat. Mutatjuk a legfrissebb trendeket!

Tovább olvasom »
életmód, felmérés, üzleti utak

Wifi nélkül nem utazik magyar üzletember

piacesprofit.hu

A tipikus magyar üzleti utazó jellemzően több éjszakát is eltölt tárgyalásai során külföldön, amihez általában 3-4 csillagos szállodát választ. Kedvenc közlekedési eszköze a repülő, úti céljainak toplistáját Bécs, London és Frankfurt vezeti, a légitársasági szolgáltatások közül legfontosabb számára a feladott poggyász, a szállodák esetében pedig a wifi tűnik nélkülözhetetlennek.

Tovább olvasom »
autóteszt, életmód, teszt

Spórolós, de csinos

Demcsák Gergely

Látványával és szimpatikus vonásaival a Škoda Citigo menet közben is belopja magát a szívünkbe. A mindössze 3,5 méter hosszú Škoda fürge, mindenhová befér, tele van ügyes megoldásokkal és feltűnő. Az erősebbik motorral teszteltük.

Tovább olvasom »
életmód, sport, trend

A jóga az új golf

Timár Gigi

A trendek nem csak a divatban változnak olykor érdekesen. Előfordul, hogy a programok között is elfogadottá, sőt szinte elvárássá válik olyasmi, ami korábban csak a furcsa kevesek szokása volt. Ez történt a jógával.

Tovább olvasom »