élelmiszerlánc-felügyeleti díj

élelmiszer, élelmiszerlánc-felügyeleti díj, nébih

Május végéig van lehetőség az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallására

piacesprofit.hu

Új helyen, az Ügyfélprofil menüpontban érhető el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján az élelmiszerlánc-felügyeleti díj elektronikus bevallási felülete. A 2018. évi díjbevallások benyújtására április 25-től van lehetőségük az élelmiszerlánc szereplőinek. A kötelezettség teljesítésének határideje 2018. május 31.

Tovább olvasom »
adózás, adózás 2017, élelmiszerlánc-felügyeleti díj

A kasszához kéri a cégeket a NÉBIH

piacesprofit.hu

2017. január 31-e a 2016. évi élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletének befizetési határideje. A fizetési értesítő a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) bevallási felületén (www.nebih.gov.hu/ E-ügyintézés) érhető el.

Tovább olvasom »
élelmiszerlánc-felügyelet, élelmiszerlánc-felügyeleti díj, európai bizottság, uniós jog

Nem kell változtatni a brüsszeli rovás miatt

PP/MTI

Nincs szükség változtatásra az élelmiszerlánc-felügyeleti díjfizetési rendszerben az Európai Bizottság ezzel kapcsolatos legutóbbi döntése miatt, mert a magyar Országgyűlés tavaly decemberben visszaállította valamennyi élelmiszerlánc-szereplőre a korábban egységesen alkalmazott 1 ezrelékes díjfizetési kötelezettséget – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) kedden az MTI kérdésére.

Tovább olvasom »
dohánytermék-értékesítés, élelmiszerlánc-felügyeleti díj, európai bizottság, uniós jog

Nem győzte meg Brüsszelt a kormány

PP/MTI

Szabályellenes a magyarországi élelmiszerlánc-felügyeleti díj és a dohánytermék-értékesítést terhelő adó, az Európai Bizottság véleménye szerint az árbevételtől függő progresszív díjszerkezeten alapuló két adóügyi intézkedés sérti az uniós állami támogatási szabályokat – írta közleményében az EB.

Tovább olvasom »
adóbevallás, adózás, élelmiszerlánc-felügyeleti díj

Egy hetük maradt a cégeknek

piacesprofit.hu

Már csak egy hét áll rendelkezésre a 2016. évi felügyeleti díj bevallására. Az élelmiszerlánc-felügyelet alá tartozó tevékenységet végző személyek és vállalkozások május 31-ig készíthetik el a bevallást a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) honlapján.

Tovább olvasom »