egészségvédelem

egészségvédelem, felújítás, ingatlan

Minden második lakás penészes

piacesprofit.hu

A nedves, rossz levegőjű lakások több millió embert betegítenek meg Európában. A stuttgarti Fraunhofer Épületfizikai Kutatóintézet átfogó felmérése szerint a nedves, penészes lakások bizonyíthatóan hozzájárulnak az asztma és a felső légúti betegségek kialakulásához.

Tovább olvasom »
egészségvédelem, környezetvédelem, légszennyezés, olimpia, szmog

Nem kap lélegzetet Budapest

piacesprofit.hu

Nem csak Budapesten, az egész országban egészséget pusztító szmogos levegőtől szenvedünk. Legrosszabb a helyzet Budapesten és a vonzáskörzetében. A klímaváltozás miatti, egyre kiszámíthatatlanabb időjárási viszonyok befolyásolására elég kicsi az esélyünk, de a levegőszennyezés csökkentése érdekében sokkal többet tehetnénk. Élhetőbb várost kérnek a budapestiek. Egy, az origo.hu által elemzett tanulmány szerint a sokak által vitatott budapesti olimpiai beruházások ebben rengeteget segítenének.

Tovább olvasom »
egészségvédelem, környezetszennyezés, környezetvédelem

Időzített vegyi bombák ketyegnek a lábunk alatt

piacesprofit.hu

A rendszerváltás előtti időszakból maradtak ránk, vagy az utóbbi huszonhét év alatt keletkeztek olyan szennyezett területek, amelyek folyamatos veszélynek teszik ki a környezetet és a magyar lakosságot.  A környezetvédők a jogszabályi környezet hiányosságaira hívják fel a figyelmet és „a szennyező fizet” elvének érvényesítését követelik egy méregmentes Magyarország érdekében.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor