dugódíj

dugódíj, jogszabálymódosítás, parkolás

Újra ingyenes lesz a parkolás a Városligetben

piacesprofit.hu

A Fővárosi Közgyűlés a parkolási rendeletét megváltoztatva lehetővé tette, hogy a Hungária Krt.-on élő autósok is igénybe vehessék a XIV. kerület parkolási kedvezményeit. Zuglóban eltörölték azt a kötelezettséget is, hogy a parkolójegyet az autóban ki kell tenni. Hamarosan megszűnik a hétvégi fizető parkolás is a Városligetben.

Tovább olvasom »
blablacar, bubi, dugódíj, közlekedés, közösségi közlekedés

Meglepő módon nem szeretnénk dugódíjat fizetni

piacesprofit.hu

Mekkora összeget lenne hajlandó fizetni dugódíjként? Milyen közösségi közlekedési eszközöket ismer? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereste a választ a Europcar Autókölcsönző mini kutatásában, amiből kiderült, hogy a megkérdezettek 72%-a szerint bevezetik hazánkban a dugódíjat.

Tovább olvasom »
dugó, dugódíj, ingatlanadó, ingatlanárak, ingatlanpiac, ipari ingatlan

Megéri majd lakást venni a dugódíjas övezetben

PP/MTI

A dugódíj bevezetését követően az érintett városrészekben nőhet az átlagosnál drágább lakások ára a BDO Magyarország szerint. A könyvvizsgáló és tanácsadó cég  elemzése szerint bár a dugódíj végleges feltételeiről szeptember előtt nem várható döntés, továbbra is az egyik legvalószínűbb változat a pesti külső körutak és a budai körút által határolt védett zóna kialakítása.

Tovább olvasom »
budapest, dugó, dugódíj, közlekedés

Dugódíj: leghamarabb ősszel lesz döntés

PP/MTI

A behajtási díj bevezetéséről a következő önkormányzati ciklusban határozhat a Főváros Közgyűlés, a jelenlegi városvezetés a döntést megalapozó szakmai anyagokkal kívánja segíteni a fontos várospolitikai lépést – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Tovább olvasom »