csók tenisz

csók tenisz, tenisz

Pusszantás a tenisznek

piacesprofit.hu

Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg a Csók Tenisz! tornát, a tenisz szerelmeseinek csapatversenyét, ezúttal a Tabáni Teniszklubban. A tavalyi eredményét megismételve a Kormány nyerte meg a tornát.

Tovább olvasom »
csók tenisz, társasági sport, társasági tenisz

Tizenhatodszor találkoztak a tenisz szerelmesei

PP

Tizenhatodik alkalommal került megrendezésre a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenye a Park Teniszklubban az országgyűlés kormánypárti képviselőiből álló Kormány csapat, az Ellenzék, a Közéleti személyek és az Üzletemberek csapatainak részvételével.

Tovább olvasom »
csók tenisz, sport, társasági sport

Csók Teniszt nyert a kormánypárt

PP

Tizenötödször rendezték meg a tenisz szerelmeseinek csapatversenyét a budapesti Park Teniszklubban. A hagyományoknak megfelelően az idén is az országgyűlés kormánypárti és ellenzéki képviselői, közéleti személyiségek és üzletemberek mérkőztek meg egymással.

Tovább olvasom »
csók tenisz, társasági tenisz, tenisz

Szoros véghajrá döntötte el a csapatversenyt a “Csók tenisz!” kupán

piacesprofit.hu

Április 7-én, vasárnap rendezték meg a tenisz szerelmeseinek „Csók Tenisz!” elnevezésű csapat-versenyét, ahol a Kormány, az Ellenzék, a Közéleti személyiségek és az Üzletemberek csapatai méltó körülmények között adhattak tanúbizonyságot arról, hogy a tenisz szeretete és a társasági élet iránti igény egy napra felül tudja írni a hétköznapok vitáinak és a nehézségekkel folytatott küzdelmek hangulatát.

Tovább olvasom »
csók tenisz, tenisz, tisztelt ász

Kormány, ellenzék, üzletemberek: Együtt szerették a teniszt

piac-profit.hu

A tavalyi második helyén javítva, minden mérkőzését megnyerve lett első a többek között Dr. Stumpf Istvánt, Dr. Szócska Miklóst, Dr. Kerényi Jánost, Dr. Mádi Lászlót, Dr. Vitányi Istvánt, Sági Istvánt és Varga Józsefet felvonultató Parlament kormánypárti csapata 2011. március 20-án, vasárnap, a 2001 óta tizenegyedik alkalommal a Park Teniszklubban megrendezett „Csók Tenisz!” tornán, a tenisz szerelmeseinek csapatversenyén. Az elért sikert a csapat küzdeni tudása mellett Tóth Ferenc, a Parlament SE tenisz szakosztályának elnöke alapozta meg a párosok hatékony összeállításával.

Tovább olvasom »