Csepreghy Nándor

Csepreghy Nándor, kkv pályázatok, uniós források

Erősen kell fogni a gyeplőt

Sebők Orsolya

A kormány teljesítette, amit ígért: 2017 márciusáig meghirdették a 2014–2020-as pályázati ciklusban elérhető fejlesztési forrásokat. Kiírtak 546 pályázati konstrukciót 9630 milliárd forint értékben, és 2488 milliárd forint kifizetésével zárták az évet. Most az a kérdés, hogy hogyan fogják tudni a nyertes pályázók tartani a vállalásaikat időben és költségben. Csepreghy Nándort, a Miniszterelnökség miniszterhelyettesét kérdeztük.

Tovább olvasom »
Csepreghy Nándor, gazdaságfejlesztés, kkv pályázatok, lázár jános, uniós források, uniós pályázatok, uniós pénz

Lázár: az Uniótól nem kaptunk semmit

Timár Gigi

Az Uniótól kapott hatalmas forrásokat tulajdonképpen nem is kaptuk – erre jutott Lázár János a Portolio konferenciáján elhangzott előadásában. Amit viszont most kifizetünk – mert ugye pénz mégis van – azt egészen máshogy akarják elosztani.

Tovább olvasom »
Csepreghy Nándor, innováció, kutatás-fejlesztés, széchenyi 2020, uniós források, uniós pénz

Háromszor több pénz lesz innovációra

PP/MTI

A kormány azt tervezi, hogy a 2020-ig terjedő uniós költségvetési időszakban 750 milliárd forintot, a korábbi háromszorosát fordítja a kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenység támogatására – mondta Csepreghy Nándor, a magyar kormány fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára.

Tovább olvasom »
Csepreghy Nándor, eu-s pályázat, kkv pályázat, pénzszerzés, uniós pályázat, uniós pénz

„Az egyik oldalon egyszerűsítünk, a másikon szigorítunk”

Sebők Orsolya

Egymillió eurós összeghatár alatt “automatikus” támogatást, egyszerűbb pályázati rendszert, de szigorúbb ellenőrzést és kizárólag üzletileg a saját lábán megálló fejlesztések támogatását ígéri a most induló pályázati időszakban a kormány. Csepreghy Nándor a Miniszterelnökség helyettes államtitkára többek között erről is beszélt lapunknak adott interjújában.

Tovább olvasom »