corvinus egyetem

corvinus egyetem, expo, karrier

Új munkatársat keres?

Sajtóközlemény

Október 26-27-én tartja idei állásbörzéjét a Budapesti Corvinus Egyetem. Az országos, integrált, diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak szóló rendezvényre várják a munkáltatókat, oktatási-képzési szervezeteket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat.

Tovább olvasom »
corvinus egyetem, felmérés, gfk

Egyre több magyar látja a fényt az alagút végén

piacprofit.hu

A GfK Hungária és a Corvinus Egyetem közös felmérése szerint jelentős mértékben javultak a lakosság várakozásai mind a saját anyagi, mind az ország gazdasági helyzetét illetően. A komplex Fogyasztói Bizalom Index értéke az elmúlt negyedévben bekövetkezett emelkedésnek köszönhetően visszaállt a gazdasági válság előtti, egy évvel korábban mért szintre. A Vásárlási Hajlandóság Indexe is emelkedett 2009 második negyedévében. Az első negyedévhez képest pozitívan változtak a munkanélküliségre vonatkozó várakozások, a hitelfelvételi kedv és a megtakarításról szóló vélemények azonban alig változtak.

Tovább olvasom »
bizalmi index, corvinus egyetem, felmérés, gfk, hitel, vásárlás

A válság ellenére is szórjuk a pénzt

piacesprofit.hu

A GfK Hungária és a Corvinus Egyetem közös Komplex Fogyasztói Bizalom Indexe az idei harmadik negyedévben közel változatlan maradt az előző időszakhoz képest. A fogyasztói várakozások romlottak, ám a vásárlási hajlandóság indexe – a például az évezred elején Németországban látott válságtól eltérően – mintegy 15 ponttal javult a július-szeptemberi időszakban.

Tovább olvasom »