célkitűzés

adatvezérelt marketing, célkitűzés, kkv marketing, marketing stratégia, marketing terv, smart célok

Pénz vagy határidő: melyik a jobb múzsa a marketinghez?

piacesprofit.hu

„A határidő a legjobb múzsa” – Kosztolányitól származik az idézet. Csakhogy ő távolról sem a 21. századi üzleti kommunikáció területére célzott ezzel az időközben közhelyessé vált mondással. Hanem inkább szépíróként ironizált egyet ezzel az állítólag magasztos ihlet állapotára vonatkozó leleplezéssel. Más szóval tehát még a halogatók által sietve magukévá tett szállóigénk is azt mondja: ne várj arra, hogy megszálljon az ihlet! A határidő mellett másik múzsánk: a pénz. Ennek kedvéért pedig, hogy 2017-ben bőven legyen belőle, most érdemes stratégiai tervet kidolgozni cégünk online kommunikációjára.

Tovább olvasom »
cél, célkitűzés, folyamatmenedzsment, kkv stratégia, menedzsment, stratégia, tervezés, tudatos tervezés, üzleti stratégia

Gyógyír káoszmegelőzésre

piacesprofit.hu

Még mindig nagyon sok vállalkozás nem készít stratégiai tervet. Álmaik vannak, de terveik hosszabb – 3-5 éves – távra nincsenek, nem hogy konkrét akcióik, a mindennapi feladatok szintjére lebontott elképzeléseikkel. Olyan utat kell építeni, amely az ötleteiktől a megvalósult céljaikig vezeti végig a vállalkozást. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
cél, célkitűzés, célmeghatározás, önfejlesztés

Itt a segítség az újévi fogadalmak betartásához!

piacesprofit.hu

Az év elején sokan célokat tűznek ki, de csak kevesen érnek célba. A konditermek és nyelviskolák januárban alig tudják befogadni a jelentkezőket, márciusra viszont gyakran megüresednek a termek.Mi a titka a célállításnak? Mi az oka annak, hogy vannak olyan emberek, akik sokkal nagyobb arányban valósítják meg a céljaikat, mint mások? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
célkitűzés, ensz, fenntartható fejlődés, klímaváltozás

Az új célokkal fenntartható lesz a fejlődés?

piacesprofit.hu

Az ENSZ tagállamai ez év szeptemberében új együttműködési programot fogadtak el, amely magában foglalja a következő másfél évtizedben elérendő fenntartható fejlődési célokat. Az alapvető szociális, környezeti és gazdasági problémák megoldására irányuló közös célkitűzések mellett a program minden ország számára feladatokat határoz meg, de majd csak a végrehajtás folyamatában derülhet ki, hogy a célok elérése érdekében tett nemzetközi és nemzeti szintű intézkedések valóban közelebb visznek-e a fenntartható fejlődéshez. Dr. Faragó Tibor egyetemi tanár írása.

Tovább olvasom »
célkitűzés, fenntartható fejlődés, klímaváltozás

Lehet, hogy nem a klímaváltozás ellen kellene leginkább küzdeni

PP/MTI

Nem biztos, hogy a klímaváltozás elleni küzdelemre való fókuszálással lehet a legtöbb jót tenni az emberiségnek, a fenntartható fejlődési célok fontossági sorrendbe állítása rendkívül lényeges – mondta Bjorn Lomborg, a Copenhagen Consensus Center igazgatója csütörtökön Budapesten, a Tudomány világfórumának első hivatalos napján tartott plenáris ülésen.

Tovább olvasom »
célkitűzés, önfejlesztés, smart célok

„Fogadom, hogy tudatosabb leszek a fogadalmaim kapcsán”

piacesprofit.hu

Az Új Év sokak számára a fogadalmak ideje: valahogy úgy érezzük, egy különleges alkalomhoz kell, hogy kössük, hogy igazán változást tudjunk elérni. Azonban nagyon sokan – talán Ön sem – nem tesznek már újévi fogadalmakat, hiszen eddig gyakran vallottak kudarcot, vagy nem sikerült teljes mértékben betartani őket. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy az új évben nincs értelme újabb célokat kitűznünk magunk elé.

Tovább olvasom »
célkitűzés, mentorálás, önfejlesztés

Így találjunk segítőt magunknak

piacesprofit.hu

Minek újrafelfedezni a kereket? Mint oly sok minden mást, ezt a gondolatot is Brian Tracytől, az én első számú mentoromtól tanultam. Annak idején ezt megfogadtam, és mostanra teljes meggyőződéssel kijelenthetem, hogy felbecsülhetetlen szerepe lehet az életünkben egy mentornak – mondja szakértőnk.

Tovább olvasom »
akcióterv, célkitűzés, üzleti terv

Felejtse el a célokat!

piacesprofit.hu

Mindenkinek vannak távlati céljai, tervei, amelyeket szeretne életében megvalósítani: nagy ház, szerető család, mínusz néhány kiló, sikeres karrier és így tovább. A legtöbb ember számára pedig a sikerhez vezető út egy jól körülírható és megvalósítható céllal kezdődik.

Tovább olvasom »