célcsoport

célcsoport, fogyasztó, fogyasztóvédelem, korhatár, korosztály, marketing

Kiszolgáltatott célcsoportok

piacesprofit.hu

A vállalkozások természetes törekvése, hogy termékeikből, szolgáltatásaikból minél többet értékesítsenek, lehetőleg minél kisebb befektetés, ráfordítás árán. Az is közhely, hogy bár ebből a vállalkozások hasznot húznak, de szerencsés esetben a vásárlók és az ügyfelek számára is előnnyel jár a tranzakció – olvasható a Tiszta verseny blogon.

Tovább olvasom »
célcsoport, célcsoport meghatározás, célközönség, marketing, marketing kampány, piac, reklám, szolgáltatás, termék

Ne csak tippelje, kik a vásárlói!

piacesprofit.hu

Azt hihetnénk, hogy ha színvonalas a termékünk, sőt talán betöm egy piaci rést, akkor meg fogja találni a helyét a piacon. Pedig ez kevés, ha a célpiac nem tud rólunk. Sok vállalkozásnak fogalma sincs, hogy hogyan érje el hatékonyan a célközönségét, hiába foglalkoztat értékesítési munkatársakat. Íme néhány módszer ideális fogyasztóink feltérképezéséhez.

Tovább olvasom »
célcsoport, pék, piac

Miért nem törődnek a cukorbetegekkel?

piacesprofit.hu

Elégedetlenek a cukorbetegek és az inzulinrezisztenciában szenvedők a hazai pékségek kínálatával. Az érintettek azért panaszkodnak, mert alig kapni olyan süteményeket, melyek nyugodtan beilleszthetők a diétás étrendbe. Bár jól körülhatárolható és biztos célcsoportról van szó, mégis kevesen „lőnek” rájuk. Vajon miért?

Tovább olvasom »