cégsiker

bizalmi tőke, cégsiker, csapatmunka, elon musk, fluktuáció, mikromenedzsment, vezetési stílusok, vezetői bizalom

Véssük fel: a bizalmi tőke nem kívülről jön!

Szeicz András

A kölcsönös bizalom a cég sikerének egyik legfontosabb építőköve lehet, legyen szó akár az alkalmazottakról, akár az üzlettársakról. A bizalom kötőanyaga a szervezetnek, minősége alakítja az egyes részek közötti együttműködést. Ha megfelelő mértékben kialakul, csökkenti a működési kockázatot, növeli a hatékonyságot. Azonban még a legjobb vezetőknek is tanulniuk kell bízni és bizalmat építeni.

Tovább olvasom »
cégsiker, díj, European Businnes Awards, siker, verseny

12 magyar cég Európai legjobbjai között

piacesprofit.hu

Európa legjobbjai közt versenyezhet az a 12 magyar vállalat, amelyet az idén 10. alkalommal meghirdetett European Businnes Awards (EBA) díj első fordulójában a neves szakmai zsűri Nemzeti Bajnoknak választott. 34 európai országból több mint 33 000 vállalkozás szállt versenybe idén. A mezőnyben több tucat magyar vállalat indult el, amelyek közül a legjobbak közé kerülő Nemzeti Bajnokok a második fordulóban, 11 kategóriában európai legjobbjaival versenyeznek.

Tovább olvasom »
bill gates, buffett, cégsiker, gazdag, karrier, leggazdagabb, mentor, milliárdos, pénzszerzés, siker, siker kritérium

12 szokás, amire esküsznek a milliomosok

piacesprofit.hu

Nem a csalás, nem az üzérkedés, nem a hazudozás. Thomas C. Corley 5 éven át tanulmányozott olyan milliomosokat, akik nem örökölték vagyonukat, hanem önerőből építették fel cégüket. A self-made man típus képviselőit. Azokat a szokásokat és személyiségjegyeket gyűjtötte egybe, melyek a többségükre jellemezőek.

Tovább olvasom »
céghír, cégsiker, siker, tőzsde

Kiugró növekedés a BÉT-en jegyzett informatikai vállalatcsoportnál

piacesprofit.hu

A 4iG cégcsoport fennállásának legkiemelkedőbb teljesítményét nyújtotta 2015-ben. Az informatikai vállalat árbevétele 26,4 százalékkal nőtt, és megközelítette a 16,5 milliárd forintot. A kamatok, az adózás és az értékcsökkenés leírása előtti eredménye (EBITDA) pedig 927 millió forint lett, ami 2014-hez képest 53,8 százalékos növekedést jelent.

Tovább olvasom »
cégsiker, magyar termék nagydíj, pályázat, sikersztori

Újra lehet pályázni a Magyar Termék Nagydíjra

piacesprofit.hu

Tizenkilencedik alkalommal hirdették meg a Magyar Termék Nagydíj Pályázatot. Olyan gazdasági társaságok, szervezetek jelentkezhetnek áruikkal és szolgáltatásaikkal, amelyek elkötelezettek a magas minőség, az innováció, a fogyasztóközpontúság, az érték iránt. A meghirdetett 38 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő- és élelmiszeripart, szabadidős tevékenységeket, az orvostechnikai- és kozmetikai szegmens, vagy akár a bútor- és ruházati termékek gyártását.

Tovább olvasom »
cégsiker, cégsztori

Siker természetesen

piacesprofit.hu

Öt év alatt hatalmas fejlődésen ment keresztül a Manna Szappan. Mostanra közel 100 munkatárssal több mint 100 féle terméket állítanak elő. A környezetbarát jelleget pedig mostanra hivatalos minősítés is megerősíti – elsőként Magyarországon.

Tovább olvasom »
beszállítók, céghír, cégsiker

Versenytársak együtt a kiválóság útján

piacesprofit.hu

2015. január 28.-án a Nemzetgazdasági Minisztériumban került sor a jubileumi, 25. IIASA-SHIBA díj átadó ünnepségre. A nemzetközi elismerést az ipari szegmensben csoportként induló, három, együttműködő, konkurens cég vezetői vehették át: a téglási HAJDU Autotechnika Zrt., a szabadbattyáni Fiers Mechanikai Kft, és a székesfehérvári GIGA 2003. Kft.

Tovább olvasom »