céges blog

céges blog, online marketing, szakértői tartalom, tartalommarketing, üzleti blog

Öt hiba, amitől a legjobb üzleti blog is bedöglik

piacesprofit.hu

Ha a keresőoptimalizálás a tét, akkor az üzleti blog rendszeres írása a legjobb stratégia. A hasznos tartalommal gyakran frissülő oldalakat imádja a Google, és nagyobb bizalommal keresik fel az érdeklődők is. De csakis akkor, ha a blog elkerüli azt az 5 hibát, amire a Langmár Kommunikáció cikke hívja fel a figyelmet!

Tovább olvasom »
céges blog, facebook, közösségi oldalak, online marketing

A bloggereket is magába szippantaná a Facebook

piacesprofit.hu

A világ legismertebb közösségi oldalának talán egyik legkevésbé ismert funkciója a Notes szolgáltatás. Az öt éve gyakorlatilag változatlan formátumban létező funkcióval hosszabb lélegzetvételű, de a normál bejegyzésekhez látványvilágban nagyon hasonló posztokat készíthetnek a felhasználók – írta a Bitport.

Tovább olvasom »
céges blog, marketing, online marketing, tartalommarketing kisokos

Ettől lesz igazán profi egy blogposzt

piacesprofit.hu

A szövegírás olyan, mint a foci: mindenki tud játszani, de attól még nem mindenkiből lesz Maradona. A Direkt Marketing Szövetség Tartalommarketing kisokosának segítségével most rávilágítunk néhány alapvető szabályra, ami a minőségi tartalmat megkülönbözteti az átlagos online agymenéstől. Kitérünk arra is, hogy mibe kerülhet ez nekünk.

Tovább olvasom »
céges blog, közösségi marketing, online marketing, tartalommarketing, tartalommarketing kisokos

Jobb ha szakember írja a saját blogunkat?

kfarkas

Tapasztalataink szerint a legtöbb cégvezető ennél a kérdésnél akad el a tartalommarketinggel kapcsolatban, hiszen nekik erre nincs idejük, valakit, aki profi tartalmakat állít elő, pedig nem lehet csak úgy előkapni a szekrényből. Sorozatunk aktuális részében a Direkt Marketing Szövetség tartalommarketing Kisokosának segítségével most rávilágítunk, mikor érdemes nekünk és mikor külsősnek elkészítenie a tartalmainkat, illetve mire ügyeljünk, ha külsőst keresünk.

Tovább olvasom »
céges blog, céges weboldal, direkt marketing, facebook, marketing, online marketing

Nem félnek az újtól a kisvállalkozások

piacesprofit.hu

Opportunista a kisvállalatok marketingje: mindent kipróbálnak, majd használják, ami működik. A Facebook működik, ezért azt használják a legtöbben – már többen, mint a Goggle Adwords-öt. Közben fejben készítenek marketing tervet és van, aki szégyenszemre spammel is.

Tovább olvasom »
céges blog, céges weboldal, közösségi oldalak, marketing stratégia, online marketing, reklám

Így lehet hatékony az online térben

kfarkas

Jelentősen nőtt az online reklámra fordított pénzek mennyisége a válság éveiben, a tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a vállalatok nem hatékonyan használják a virtuális teret. A háttérben még mindig a tudás hiánya áll, ugyanakkor egyre több vállalkozó kezdi megérteni, mit nyújthat cégének az online világ.

Tovább olvasom »
céges blog, céges weboldal, it a cégben, online marketing, piackutatás, seo

6 ok, amiért minden kisvállalkozásnak kell egy blog

kfarkas

A legtöbb magyar kisvállalkozás csak minimálisan van jelen az online világban, pedig az számos olcsó megjelenési lehetőséget kínál. Az online marketing eszközök közül is az egyik leghatékonyabb – és legolcsóbb – a céges blog, hat okot is adunk, hogy miért kötelező minden kisvállalkozásnak vezetni egyet.

Tovább olvasom »