cebit

cebit, hannover, kiállítás, megmérettetés, piac, üzleti siker, vásár

Nem szűnik meg a CEBIT, csak átalakul

piacesprofit.hu

November utolsó hetében robbant a hír, hogy jövőre már nem lesz CEBIT. Legalábbis önálló kiállításként nem rendezik meg. A döntéshez a visszaeső látogatói létszám, illetve a HANNOVER MESSE és a CEBIT közötti tematikus átfedés problémája vezetett – hangzott el a társaság budapesti sajtóbeszélgetésén.

Tovább olvasom »
2017, cebit, dolgok internete, expo, információs társadalom, innováció, iot, mesterséges intelligencia, virtuális valóság

Az 5.0-ás társadalom az idei CeBIT fő témája

PP/MTI

Az élet egyre több területét átható digitalizáció és a partnerország, Japán révén az úgynevezett 5.0-ás társadalom (Society 5.0) kialakulása a központi téma a németországi Hannoverben a hét végén kezdődő CeBIT-en, a világ legnagyobb információs technológiai szakkiállításán.

Tovább olvasom »
2017, cebit, expo, hannover, szakkiállítás, technológiai fejlesztés

25 magyar cég az idei CeBIT-en

PP/MTI

A magyar cégeken, startupokon túl állami digitális megoldásokat – online fizetési rendszerek, útdíjhálózat – is bemutatnak az idei digitális szakkiállításon, a hannoveri CeBIT-en – mondta Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNK) Zrt. vezérigazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Tovább olvasom »
cebit, hita, magyar siker

Magyarok a világ legfontosabb informatikai kiállításán

piacesprofit.hu

Tizenkét magyar cég mutatkozik be Hannoverben a most megnyílt CeBIT információtechnológiai kiállításon a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) segítségével, összesen 50 négyzetméteren. A program egyedülálló lehetőséget nyújt a hazai vállalkozásoknak: a kiállítás ideje alatt kerül sor a “Future Match” üzletember találkozóra az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében. Az esemény kiváló lehetőséget biztosít az ICT területen tevékenykedő vállalkozásoknak új üzleti lehetőségek, partnerek vagy K+F kapcsolatok felkutatásában, kiépítésében.

Tovább olvasom »
cebit, it, válság

Kihalt a CeBit

PP Online

Egyre kevesebb látogatót és kiállítót vonz a legnagyobb európai számítástechnikai szakvásár, a CeBIT. A rendezvény fő témája idén a környezetvédelem és az informatika volt.

Tovább olvasom »
cebit, it, schwarzenegger

Schwarzenegger és a magyar lézer

piacprofit.hu

A vállalati költségoptimalizálás, a környezetbarát számítógépek, valamint a biztonság a legfőbb témája a 2009. március 3-án kezdődött hannoveri CEBIT-nek. A világ egyik legjelentősebb információtechnológiai szakvásárát idén 25 százalékkal kisebb területen, de minden eddiginél több magyar résztvevővel rendezik: 14 cég és két klaszter képviseli a magyar információtechnológiát.

Tovább olvasom »