cbre

befektetési piac, cbre, ingatlan, ingatlanbefektetés, ingatlanberuházás, iroda, irodapiac

Az ingatlanbefektetési piac félúton a válság utáni rekord megdöntésében

piacesprofit.hu

2017. második negyedében az európai kereskedelmi ingatlanpiacra 74 milliárd euró érkezett, ami negyedével több a tavalyi forgalomnál – derül ki a világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE legfrissebb kutatási adataiból. Közép-Európa a tavalyi évhez képest is jobban vonzza a befektetőket, a régió befektetési forgalmából a magyar piac 15 százalékkal részesedik.

Tovább olvasom »
cbre, kiskereskedelem, magyarország, multi, nemzetközi vállalatok

Népszerűek vagyunk a nemzetközi cégek körében

piacesprofit.hu

Az Egyesült Királyság áll a nemzetközi kiskereskedelmi láncok európai terjeszkedési terveinek élén 2017-ben: 65 százalékuk a szigetországot jelölte meg legfontosabb piacaként. Magyarországot a láncok 19 százaléka választja, ezzel a spanyol és holland piaccal a magyar az ötödik a terjeszkedni kívánó kiskereskedők listáján a CBRE legfrissebb kutatása szerint.

Tovább olvasom »
bérleti díj, bérleti szerződés, cbre, iroda, irodabérlés, metróvonal

100 méter miatt közel a dupláját kérhetik el egy irodáért

piacesprofit.hu

Váci úti irodafolyosó, a központi üzleti negyed (CBD), Pest belső kerületei – ezek a legjelentősebb irodalokációk Budapesten. A világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE budapesti irodája most a budapesti metróvonalakra (és állomásokra) illesztette irodapiaci adatbázisát, hogy megvizsgálja, ebből a szempontból mi a jelenlegi helyzet a fővárosi irodapiacon.

Tovább olvasom »
befektetés, befektetési tippek, beruházási környezet, cbre, ingatlan, ingatlanpiac

Minden idők legerősebb forgalma várható idén

piacesprofit.hu

A magyarországi ingatlan-befektetők körében készített felmérés rávilágít, hogy a befektetők optimisták a jövőt illetően. A válaszadók 43 százaléka szerint akár ötödével is nőhet a befektetési piac a tavalyi másfél milliárd eurós szintjéről, 23 százalékuk szerint pedig akár minden idők legmagasabb forgalma is megközelíthető az idén – derül ki a CBRE felméréséből.

Tovább olvasom »
cbre, építőipar, építőipari kilátások, építőipari válság, munkaerőhiány, szakemberhiány, szakmunkás

Magas költségek és munkaerőhiány nehezíti a fellendülést

piacesprofit.hu

A jelenlegi előrejelzések szerint a teljes építőipari teljesítmény 8, illetve 12 százalékkal bővülhet 2017-ben és 2018-ban, de a növekedést nagymértékben akadályozza a kivitelezési költségek emelkedése és a szakképzett munkaerő hiánya. A CBRE szakértői szerint ezen problémák a kivitelezések elhúzódását és a fejlesztők nyereségét is veszélyeztetik.

Tovább olvasom »
cbre, irodabérlés, irodapiac, kereskedelmi ingatlan, kiskereskedelem

Itt a legdrágább üzletet bérelni

piacprofit.hu

Hong Kong kiskereskedelmi ingatlanjai a legdrágábbak a világon. A jelentős mennyiségű turista és a helyiek folytatódó vagyonosodása erősíti a nemzetközi divat- és luxusmárkák keresletét az első osztályú üzlethelyiségek iránt – derül ki a CBRE legfrissebb kutatási eredményeiből.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor