budapest bank

bírság, budapest bank, fogyasztóvédelem, hitelkártya, megtévesztés, mnb

Megtévesztette hitelkártyás ügyfeleit a Budapest Bank

piacesprofit.hu

Az MNB 7,5 millió forint bírsággal sújtotta a Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Zrt.-t a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabály megsértéséért. A bank a hitelkártyákhoz kapcsolódó programjában ígért kedvezményeket nem vagy késedelmesen írta jóvá, illetve megtévesztő módon olyan ügyfeleket is megkeresett ajánlatával,akik nem feleltek meg a kedvezmény feltételeinek.

Tovább olvasom »
budapest bank, partner-díj

A nyomdász, a kereskedő és a lemezmegmunkáló

piacesprofit.hu

A kihívásokkal teli gazdasági környezetben is van lehetőség olyan fejlesztésekre, beruházásokra, amellyel a vállalkozások újabb piacokat szerezhetnek és növelhetik jövedelmezőségüket. Az ilyen, más vállalkozások számára is példaértékű gyakorlatokat kereste és ismerte el a Budapest Bank a 2012-ben meghirdetett Partner-díjjal. A díjakat március 8-án vehette át a közönségszavazással kiválasztott három vállalkozás.

Tovább olvasom »
budapest bank, eximbank, export, hitel

Banki segítség az exportőröknek

Sajtóközlemény

2010 júniusától ismét igénybe vehető a kedvezményes kamatozású export-előfinanszírozási hitel a Budapest Banknál. A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) által refinanszírozott hitelkonstrukció a hazai piacinál kedvezőbb kondíciók mellett biztosítja kis- és középvállalatok számára a jövőbeni exportbevétel árfolyam- és kamatkockázat nélküli előfinanszírozását.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor