Bonyhádi Gábor

Bonyhádi Gábor, interjú, marketing, online marketing

Nem kell mindig nagy durranás?

piacesprofit.hu

Bonyhádi Gábor és csapata elsőként hozta be Magyarországra a gerillamarketinget, és használt vírusvideókat vagy felhőalkalmazásokat a céges kommunikációban. Ennek ellenére a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja mégis inkább abban hisz, hogy nem a nagy durranások, hanem a folyamatos, jó munka hoz áttörést a céges kommunikációban.

Tovább olvasom »
Bonyhádi Gábor, finanszírozás, marketing, startup

Pénzeső és az új arany

Piac és Profit kft

Újra az élénkülés jeleit mutatja a magyar kockázati tőkepiac, és most még új, állami alapok is indulnak. Kérdés, hogy menyire hasznos az állami szerepvállalás… Mit tehetünk, ha lemerül a cégvezetőben az aksi, és miért lett a homok az ipar új aranya? Sok más mellett ezekre a kérdésekre is választ kap a Piac & Profit most megjelent szeptemberi számában!

Tovább olvasom »
Bonyhádi Gábor, Magyar Marketing Szövetség, marketing, online marketing

Bonyhádi Gábor: nem a nagy durranások hozzák meg az áttörést

kfarkas

Elsőként hozták be a gerillamarketinget, alkalmazták a vírusvideókat és cloud alkalmazásokat a céges kommunikációban, az innovatív eszközök után Bonyhádi Gábor a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja mégis inkább abban hisz, hogy bár fontos az innovatív szemlélet, nem a nagy durranások, hanem a folyamatos jó munka hozza meg az áttörést a céges kommunikációban.

Tovább olvasom »