böngésző

böngésző, G DATA, internet, kiberbiztonság, vírus

Új böngésző-alapú vírusokra kell figyelni

piacesprofit.hu

Azt gondolhatnánk, hogy a vírusok elkerüléséhez elegendő okosan használni a számítógépet. Ha nem látogatunk erotikus oldalakat, nem töltünk le ismeretlen programokat, akkor soha nem fog megfertőződni a gép. A G DATA friss vírusstatisztikája egyértelműen cáfolja ezt az elképzelést.

Tovább olvasom »
böngésző, kiberbiztonság, kibertámadás, vírusvédelem, wannacry, zsarolóvírus

Így védekezzünk a WannaCry ellen

piacesprofit.hu

A WannaCry globálisan terjeszkedik és elérte Magyarországot is. A zsarolóvírusos támadások kisebb-nagyobb mértékben ugyan, de hatással vannak az adott intézmények napi szintű működésére. A Kaspersky Lab az alábbi intézkedéseket javasolja védekezéshez.

Tovább olvasom »
böngésző, internet, it-biztonság

Az IE9 a legbiztonságosabb

piacprofit.hu

Az NSS Labs ismét elvégezte vizsgálatát, amelynek tárgya a böngészőknek a megtévesztő célú rosszindulatú kártevőkkel szemben nyújtott teljesítménye volt. A felmérés szerint az Internet Explorer 9 (IE9) a fertőzések 96%-át szűri ki.

Tovább olvasom »
böngésző, internet, microsoft

Itt a magyar IE9!

Sajtóközlemény

Kedd hajnali hat órától már magyar nyelven is letölthető a Microsoft Internet Explorer 9 (IE9) végleges verziója, amely a Windows 7-ben megjelent hardveres gyorsítás kiaknázásával gyorsítja fel az internetezést. A gyorsaság mellett a szépségre is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők: az IE9 több mint 2000 változtatást tartalmaz a tavaly szeptemberben megjelent béta kiadáshoz képest, így még szebben jelennek meg rajta a weboldalak. Az IE9-ben most már gyors is, ami szép.

Tovább olvasom »
böngésző, internet

Melyik a leggyorsabb böngésző?

HWSW

A böngészőháború fellángolásával kiemelt figyelmet kapott az egyes szoftverek sebessége. Ahogy a weboldalak bonyolódnak, a felhasznált technikák fejlődnek, a webalkalmazások egyre összetettebbek lesznek, az oldalak megjelenítése is egyre lassul, ha nincs kéznél egy gyors webböngésző.

Tovább olvasom »