bizalomépítés

bizalomépítés, elkötelezettség, marketing

Te elmennél valakivel moziba, akit még sosem láttál?

piacesprofit.hu

Létezik egy vásárlásgenerátor, amit, ha használni kezd egy cég, akár meg is duplázhatja a bevételét. Ráadásul sok cég még csak nem is tud róla, nem használja, így igen tetemes piaci előnyre tehet szert az, aki beveti a titokzatos vásárlásgenerátort, ami nem más, mint a bizalom – hívta fel a figyelmet Kocsis Zoltán, vizuális marketing szakértőnk.

Tovább olvasom »
bizalom, bizalomépítés, értékesítés, pénzszerzés

Hét rettegett mumus az értékesítésben

piacesprofit.hu

Idegen emberek megszólításától a tényleges eladásig több félelem keseríti és nehezíti az értékesítők mindennapjait. Egy félelem egy hivatásban is bőven sok, itt azonban 7 „mumus” is gátolja a valódi eredményeket. Az ok egyértelműen az emberekkel történő bánásmód készségeinek hiánya.

Tovább olvasom »
bizalomépítés, céges honlap, értékesítés

Ha már küzdöttünk a látogatóért, tartsuk is meg

kfarkas

Sok időt, energiát és pénzt áldoznak a vállalkozások arra, hogy különféle online marketing stratégiákkal minél több potenciális ügyfelet becsábítsanak a céges weboldalukra. Mindez azonban mit sem ér, ha az ügyfél csak körülnéz, de visszaretten – hívta fel a figyelmet szakértőnk a Piac & Profit által szervezett konferencián.

Tovább olvasom »
bizalom, bizalomépítés, szolgáltatás

A szervizben a bizalom a lényeg

piacesprofit.hu

A megkérdezettek 74 százaléka választja a kisebb, márkafüggetlen autószerelő műhelyeket. A legfőbb választási szempont a szakértelem, a várható költség csak a harmadik helyen szerepel. Márkaszervizt leginkább a 18–29 év közöttiek és a 60 évnél idősebbek választanak – derült ki egy friss kutatásból.

Tovább olvasom »
bizalomépítés, elektronikus kereskedelem, mobileszközök, online vásárlás, ügyfélélmény

Már nem lesz több online vásárló?

piacesprofit.hu

Habár jelentősen bővült tavaly is az online kereskedelem, egyre kevesebb az új fogyasztó a piacon, ezért a webshopoknak arra kell koncentrálniuk, hogy ügyfeleik rendszeresen visszatérjenek hozzájuk. Az új menő trend a mobil, egyre többen vásárolnak okoseszközökről, erre érdemes lehet „ráfeküdni”.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor