bevételt hozó honlap

bevételt hozó honlap, céges honlap, céges weboldal, felhasználói élmény, szálloda, turizmus

A 10 legriasztóbb hiba a weboldalakon

piacesprofit.hu

Honlap nélkül ma már egy vállalkozás sem igazán életképes, de a turisztikai szektorban különösen fontos a megfelelő weboldal. Nem elég, ha szép, fontos, hogy tényleg felhasználóbarát legyen. A Tnooz turisztikai hírportál a szállodai honlapok leggyakoribb hibáit szedte össze, melyekből mindenki tanulhat, aki ügyfelekre vágyik.

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, céges adatok, céges honlap, ergonómia, mobilra optimalizált weboldal, vállalati weboldal

A sikeres honlap titka – egy Év honlapja díjas tervező tippjei

Timár Gigi

Mára már nem kérdés, hogy egy vállalkozásnak szüksége van weboldalra. Azonban kevés, ha létezik. Ahhoz, hogy eredményeket is hozzon – vagy éppenséggel ne riassza el a potenciális vásárlókat – jónak is kell lennie. És, hogy mitől is jó egy honlap? Nagy Barna, a Kreatív Vonalak Kft. ügyvezető igazgatója, sokszoros év honlapja díjas tervező foglalta össze a legfontosabb, 2016-os irányokat a Piac & Profit KKV-Akadémiáján.

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, céges weboldal, honlap, online értékesítés

Online értékesítés: 7 eladásnövelő tipp

asalgo

Mivel kezdjük a szöveget? Mikor beszéljünk az árról? Hogyan vezessük fel az ajánlatunkat? Hogyan mutassuk be az előnyeit? Íme néhány hasznos tipp, hogyan építsük fel weboldalunkat ahhoz, hogy „átmenjen” az információ, és vásárlásra buzdítsa a látogatót.

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, céges weboldal, online értékesítés, seo

7 alaphiba, amitől használhatatlan lesz a honlap

piacesprofit.hu

Egy weboldal kialakítása drága és hosszadalmas folyamat. Jó lenne, ha visszahozná a befektetést. De ha a honlapunk nem felhasználóbarát, túl trendi, vagy nem található meg rajta a keresett információ, nem várhatunk tőle sokat. Összegyűjtöttük a 7 leggyakoribb hibát, ami elkergeti a látogatókat.

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, céges honlap, céges weboldal

Öt dolog, amire figyeljünk honlaptervezésnél

asalgo

A vállalkozások többsége minimális költségvetésből próbálja kigazdálkodni saját weboldalát. Kellő szaktudás és megfelelően képzett szakember hiányában azonban gyakran nem a várt eredmény születik. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövethetünk weboldalunk tervezése során?

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, facebook, honlap, kkv informatika, tanácsadás, ügyfélkapcsolat

6 végzetes hiba, ami biztosan elijeszti a látogatókat egy honlapról

piacesprofit.hu

Egyre több időt és energiát fordítunk online marketingre és arra, hogy minél több potenciális vevőt csalogassunk weboldalunkra. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a drága kattintásokon keresztül érkező látogatók épp a célegyenesben forduljanak vissza. Kétrészes sorozatunkban a 13 legnagyobb, de könnyen elkerülhető hibát szedtük össze.

Tovább olvasom »