banki szolgáltatások

banki szolgáltatások, bankszámla, diákszámla, folyószámla, lakossági bankszámla

Akár hatszoros különbségek a diákszámláknál

piacesprofit.hu

A felsőoktatásba tartó diákoknak direkt nekik kifejlesztett folyószámla-csomagokkal és bankkártyákkal készülnek a bankok, azonban ezek költségeiben akár ötszörös, hatszoros különbségek is lehetnek – derül ki a banki ajánlatok összehasonlításával foglalkozó BankRáció.hu legfrissebb elemzéséből.

Tovább olvasom »
adathalászat, banki szolgáltatások, kiberbűnözés

A banknak se adjuk meg a PIN-kódot!

piacesprofit.hu

A számlavezető hitelintézetek soha nem kérik el ügyfeleiktől az elektronikus banki ügyintézéshez szükséges egyedi azonosítókat (pl. a PIN-kódot) telefonon, SMS-üzenetben vagy e-mailben. Az ilyen megkeresések mögött mindig csalók állnak – figyelmeztet a Magyar Nemzeti Bank.

Tovább olvasom »
átutalás, banki szolgáltatások, bankszámla

Gyorsabban megjön a fizetés

PP/MTI

Tovább gyorsult a belföldi átutalások lebonyolítása, mivel elindult a bankok közötti átutalások napi 10-szeri feldolgozása a Giro Zrt.-ben hétfőn, amellyel átlagosan 1 óra alatt jutnak el a címzettekhez a napközben benyújtott átutalások – közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a tulajdonában álló Giro Zrt.

Tovább olvasom »
banki szolgáltatások, cégvezető, felmérés

Még van mit tenniük a bankoknak

piacesprofit.hu

Elégedettek a bankok szolgáltatásaival a világ vezető vállalatainak pénzügyi döntéshozói, az információhiány miatt azonban többségük bizonytalan a pénzintézetek stabilitásával és kockázatmenedzsmentjével kapcsolatban – derül ki az Ernst & Young legfrissebb iparági felméréséből, a Sikeres vállalati finanszírozás – Fókusz az alapokon című jelentésből.

Tovább olvasom »
banki szolgáltatások, haszon-gépjárművek, újautó-értékesítés

Csökkent a gépkocsi-márkaszervizek forgalma

piacesprofit.hu

Csökkent a forgalom a magyarországi személygépkocsi-márkakereskedések szervizeiben az utóbbi hónapokban, egyes márkakereskedések 20-30 százalékos visszaesést is tapasztaltak. A visszaesés legfőbb oka az újautó-értékesítések csökkenése: az idén is mindössze mintegy 58 ezer új személygépkocsi és 12 ezer kishaszonjármű kerül forgalomba Magyarországon, holott a válság előtti években még évi 200 ezer új autóra rendezkedett be a kereskedelmi és szervizhálózat.

Tovább olvasom »