az év irodája

az év irodája, irodapiac

Romkocsma volt, az Év irodája lett

piacesprofit.hu

Februárban lezárult a kilencedik – ezúttal több mint húsz különböző kategóriában kiírt – Az Év Irodája Verseny. Idén több olyan kis- és nagyvállalat is nyert, amelyik a világ több országából csábított haza magyar munkavállalókat újonnan nyílt irodájukba. A díjnyertes irodákban a kreatív megoldások domináltak: a kisvállalati kategóriában győztes szegedi irodát például egy romkocsmából alakították ki.

Tovább olvasom »
az év irodája, irodapiac, motiváció

160 versenyző az Év Irodája címért

piacesprofit.hu

Idén több mint 160 nevezés érkezett Az Év Irodája Versenyre, ezekből kerülnek ki 2018 díjnyertes irodakialakításai, fejlesztései is. A legtetszetősebb irodák, közösségi terek és ingatlanfejlesztések kiválasztására közönségszavazás indult, ami január közepéig tart. A verseny és az ehhez kapcsolódó rendezvények nem csak a legfrissebb irodatrendekre mutatnak rá, de a hazai cégek ezeket a munkaerőhiány megoldásával kapcsolatos tapasztalatcsere fórumaként is használják.

Tovább olvasom »
az év irodája, konferencia

OfficeUP irodatrend konferencia by Az Év Irodája

piacesprofit.hu

Melyek a legújabb irodatrendek? Hogyan járulhat hozzá az irodai környezet a munkáltatók márkájához? Hogyan használható fel a munkakörnyezet a munkaerő toborzásra és megtartásra? Milyen igényei vannak az új generációknak? Ezekre a kérdésekre keresik a szervezők a választ Az Év Irodája verseny első irodatrend konferenciáján, az OfficeUP-on, ahol workshopokkal, szakmai előadásokkal, dizájn kiállításokkal mutatják be, milyen irodában fogunk dolgozni a jövőben. Az OfficeUP rendezvény csúcspontja Az Év Irodája Díjátadó lesz, ahol a verseny bérlői díjait osztják ki 2019. február 20-án az Akvárium Klubban.

Tovább olvasom »
az év irodája, irodapiac

Ilyenek a modern álommunkahelyek

piacesprofit.hu

Átadták Az Év Irodája Verseny díjait, 18 kategóriában választottak győzteseket. Elismerésben részesült például egy volt gőzmalomnak és egy villamosremíznek helyet adó épületben kialakított korszerű iroda – közölte a nonprofit versenyt szervező, iroda.hu. A versengés során kiderült, hogy ma már a munkáltatói márkaépítésben és a jól képzett munkaerőért folytatott versenyben kulcsfontosságúak az irodák, amelyek olyan érzést biztosítanak az ott dolgozóknak, mintha otthon lennének.

Tovább olvasom »
az év irodája, irodapiac, irodapiaci trendek

Ezek az idei legjobb irodák

piacesprofit.hu

2015. február 5-én ötödik alkalommal került megrendezésre „Az Év Irodája” verseny Díjátadó Gálája a Budapest Music Centerben, amelyen több mint 220 ingatlanpiaci szakember vett részt. A szakmai zsűri 8 kategóriában összesen 9 díjat osztott ki.

Tovább olvasom »
az év irodája, iroda, irodapiac

Milyen lesz az Év Irodája?

piacesprofit.hu

Elindult a közönségszavazás Az Év Irodája versenyen, a pályázókra már mind a nyolc kategóriában lehet szavazni a www.azevirodaja.hu oldalon. Szebbnél szebb irodák, épületek, projektek, profi cégek és szakemberek. Ismerjük meg őket!

Tovább olvasom »
az év irodája, irodapiac, verseny

Újra keresik az Év Irodáját

piacesprofit.hu

Az iroda.hu csoport idén 5. alkalommal indította útjára Az Év Irodája versenyt, amelyre már lehet nevezni az esemény weboldalán. Itt presztízskérdés megmérettetni, ezért mindenki itt lesz, aki csak számít. Légy trendi és légy optimista!

Tovább olvasom »
az év irodája, ingatlanpiac, irodapiac

Már hivatalos, ezek a legjobb irodák

piacesprofit.hu

Már látják a fényt az alagút végén az irodapiaci szereplők, legalábbis bizakodva tekintettek a jövőbe az Év Irodája verseny díjátadó gáláján. A verseny által számos világszínvonalú irodát, irodaházat és elismert ingatlanpiaci szakembert ismerhetett meg nem csak a szakma, hanem a nagyközönség is, amely jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a nyugati társadalmakban megjelenő modern munkakultúrák itthon is széles körben elterjedhessenek.

Tovább olvasom »
az év irodája, ingatlanpiac, irodapiac

Melyik lesz az Év Irodája? Már lehet nevezni!

piacesprofit.hu

Az iroda.hu csoport immár negyedik alkalommal rendezi meg „Az Év Irodája” versenyt, amelynek keretében az irodákat, irodaházakat, ingatlanpiaci szakembereket és a „nagybetűs” innovációt díjazzák. A nevezés már elindult, folyamatosan várják a pályázókat a www.azevirodaja.hu honlapon.

Tovább olvasom »
az év irodája, iroda, pályázat

Szavazzon az Év Irodájára!

piacesprofit.hu

Világszínvonalú irodákat csodálhatunk meg az idén harmadszor megrendezett „Az Év Irodája” pályázatnak köszönhetően. A pályázatokból jól látható, hogy egyre több cég fektet be nívós munkahely kialakításába. A közönségszavazás már elindult!

Tovább olvasom »