az év internetes kereskedője

az év internetes kereskedője, online kereskedelem

Szavazz te is kedvenc webáruházadra

piacesprofit.hu

Idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj szakmai versenyt, amely a legjobb magyar online kereskedőket díjazza, objektív szempontrendszer, a vásárlók preferenciája, valamint szakértői zsűri szavazatai alapján. A nevezés után most a vásárlókon a sor, április 19-ig szavazhatnak kedvenc webáruházukra a http://www.evker.hu oldalon. A 20 legtöbb szavazatot kapó webáruház jut tovább a szakmai zsűri elé, a szavazók között pedig értékes nyereményeket sorsolnak ki a szervezők.

Tovább olvasom »
az év internetes kereskedője, online kereskedelem

Újra keresik az Év Internetes Kereskedőjét

piacesprofit.hu

Tizenkettedik alkalommal ítélik oda az Év Internetes Kereskedője Díjat, mellyel a legjobb magyar online kereskedőket tünteti ki a szakmai zsűri és a vásárlóközönség. Minden olyan Magyarországon bejegyzett vállalkozás részt vehet a versenyen, amely online kiskereskedelmi tevékenységet folytat.

Tovább olvasom »
az év internetes kereskedője, kiskereskedelem, online kereskedelem

Keresik a legjobb internetes kereskedőt

piacesprofit.hu

Vasárnaponként derül ki manapság igazán, hogy miért is szeretjük a webshopokat: Soha nincsenek zárva, nem kell sorba állni és nem néznek furcsán, ha hatodjára megyünk vissza megnézni még egyszer a kiszemelt terméket. Sőt, egy igazán jó webshop ezt észreveszi és segít összehasonlítani, másikat találni, dönteni vagy csak ajánl egy jó akciót.

Tovább olvasom »
az év internetes kereskedője, online kereskedelem, webshopok

A legjobb webshopot keresik!

piacesprofit.hu

Az idén már nyolcadik alkalommal rendezik meg az Év Internetes Kereskedője Díj pályázatot. A díj közönségszavazással indul április 1–15. között. A díj ünnepélyes kihirdetésére és átadására 2014. május 22-én a XI. E-Kereskedelem Konferencián kerül sor.

Tovább olvasom »