autóeladások

autóeladások, autópiac

A városi cirkálókra hajtanak a magyarok

piacesprofit.hu

A városi crossoverek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban, mind a céges, mind a magánvásárlók körében. Mindez nem a véletlen műve, hiszen ezek az autók igazi státuszszimbólumnak számítanak, emellett könnyedén küzdik le az akadályokat városban és terepen egyaránt.

Tovább olvasom »
autóeladások, autókereskedelem, fogyasztói szokások

A nőket a szín, a férfiakat a teljesítmény vonzza

piacesprofit.hu

A 25 év alatti női vezetők elsősorban a szín és a praktikusság alapján választanak autót, míg a fiatal férfiak számára a motor teljesítménye a legfőbb szempont, mivel ők státuszszimbólumként tekintenek az autójukra. Többek között ezek derülnek ki az AAA AUTO statisztikáiból. A társaság azt javasolja, hogy a kezdő vezetők legfeljebb 1,2 literes motorral rendelkező autót vásároljanak.

Tovább olvasom »
autóeladások, biztosítás, casco

Brutálisan drágul a casco

PP/MTI

Csaknem 10 százalékkal, 76 500 forintra nőtt az átlagos casco díj május végéig, miután 22 százalékkal emelkedett az újautó-eladások száma, amelyekre a casco is többe kerül – közölte a netrisk.hu online alkusz.

Tovább olvasom »
autóeladások, autóipar, lízing

Autót idén is el lehet adni

piacesprofit.hu

Az újautó-importőrök 13 százalékos, a legnagyobb használtautó-kereskedő cégek pedig 11 százalékos növekedést várnak saját piaci szegmensükben az idei évre. A márkakereskedők a finanszírozási lehetőségek bővülésében is bíznak.

Tovább olvasom »
autóeladások, autópiac, autóvásárlás, használt autó

Lecsaptunk a használt Opelekre

piacesprofit.hu

Tavaly az előző évhez képest több mint tíz százalékkal több – csaknem félmillió – használt autó cserélt gazdát. Ezeknek a járműveknek az átlagára csaknem 9 százalékkal növekedett ugyanebben az időszakban, ismét meghaladva az 1,6 millió forintos átlagot.

Tovább olvasom »
autóeladások, autópiac, lízing

Újraéledt az autópiac

piacesprofit.hu

Jelentősen, több mint húsz százalékkal több új autót helyeztek forgalomba tavaly decemberben, mint egy évvel korábban. A finanszírozásban még mindig a lízingelés vezet, elsősorban cégek veszik igénybe ezt a megoldást.

Tovább olvasom »