árverés

árverés, árverezés, behajtás, ingatlan, végrehajtás

Mit tehetünk, ha áron alul árvereznék az ingatlanunkat?

piacesprofit.hu

Végrehajtási eljárásban sor kerülhet az adós tulajdonában lévő ingatlan árverésen való értékesítésére. Amennyiben az ingatlant árverezik, az adósnak és a követelése megtérülése érdekében végrehajtást kérőnek is fontos lehet, hogy az ingatlant ne piaci áron alul adják el. Mi a teendő, ha az árverezni kívánt ingatlan becsértékét túl alacsonynak találjuk?

Tovább olvasom »
árverés, ellenőrzés, eredetiség, hamisítás, nav

Majdnem átverés lett a NAV árveréséből

piacesprofit.hu

Egyetlen termékre sem lehet licitálni az adóhivatal elektronikus árverési felületén a NAV, szellemi tulajdonjog megállapítására szakosodott munkatársainak eredetiséget igazoló, végleges véleménye nélkül. A sajtóhírekben szereplő karóráról a NAV szakértői megállapították, hogy hamis, ezért a március 5-én kezdődő licitálásról szóló hirdetményt ma törölték.

Tovább olvasom »
a jövő irodája, árverés, ingatlan, jogi kisokos, végrehajtás

Milyen jogai vannak az árverezett lakásban maradó volt tulajdonosnak?

piacesprofit.hu

Az ingatlanokra vonatkozó végrehajtás során sor kerülhet arra, hogy az ingatlant lakottan árverezik. Ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy milyen jogi kapcsolat keletkezik a lakásban lakó személy és árverésen az ingatlant megszerző új tulajdonos között. Kiköltöztetheti-e az új tulajdonos a bentlakót? Követelhet-e tőle bérleti díjat?

Tovább olvasom »
adósság, árverés, ingatlan, jogi kisokos, végrehajtás

Amit érdemes tudni az ingatlan végrehajtásról

piacesprofit.hu

Az ingatlanokra vonatkozó végrehajtási eljárások teszik ki az adósokkal szembeni végrehajtási intézkedések jelentős részét, ezért érdemes áttekinteni, mik azok az alapvető szabályok, amelyek mentén ezek az eljárások folynak. Bármekkora tartozás miatt el lehet árverezni az ingatlant? Hogyan határozzák meg a becsértéket? Mik az árverés legfontosabb szabályai? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
árverés, beszerzés, gépgyártás

Így lehet olcsón gyártósorhoz jutni

piacesprofit.hu

Mind az eladók, mind a vásárlók körében egyre népszerűbbek az online aukciók, amelyeken ipari, kereskedelmi vállalkozások eszközeit árverezik el nagy tételben. Az aukciókon különlegességek is gazdára találtak, mint például repülőgép-hajtómű, adóállomás vagy komplett acélöntő gépsor.

Tovább olvasom »
árverés, műtárgy-kereskedelem, promóció

Rekordárak a BÁV őszi Művészeti Aukcióján

piacesprofit.hu

Nagy érdeklődés mellett rendkívül sikeresen, számos rekord leütéssel zárult a 240 éves BÁV 63., őszi Művészeti Aukciója. A kalapács alá került tételek legnagyobb része vevőre talált, különösen az ékszerek és a műtárgyak voltak kelendőek és rekordleütések születtek a festmény és bútor napon is. A BÁV december 10-11-én rendezi karácsonyi ékszer és ezüstaukcióját.

Tovább olvasom »
árverés, kkv beszerzés

Olcsó vásár kkv-knak

Sajtóközlemény

Online árverésen értékesíti használt, de jó állapotú eszközeit a legnagyobb hipermarketlánc. A Nyugat-Magyarországon 35 üzletet érintő, több mint 500 tételt tartalmazó aukciót október 4-5-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten.  A vevők tiszta versenykörülmények között juthatnak a speciális, nehezen hozzáférhető javakhoz, a kínálatban szinte minden van a sütőipari gépektől informatikai eszközökön és irodabútorokon át a bevásárlókocsiig.

Tovább olvasom »