áruhitel

áruhitel, fogyasztóbarát hitel, karácsonyi szezon

Ne hitelből tudd le a karácsonyt

piacesprofit.hu

Akár 45 ezer forintnyi eltérés is lehet a visszafizetendő tartozásnál egy egyéves futamidejű, 200 ezer forintos „karácsonyi” fogyasztási hitelnél. Egyre több a változó kamatozású fogyasztási hitel, aminél a kamatváltozás kockázatára is figyelni kell.

Tovább olvasom »
áruhitel, bank, hitel, kamat, személyi kölcsön

Nem költjük ész nélkül a személyi kölcsönt

piacesprofit.hu

A személyi kölcsönök piaca jelentős növekedést mutat, az év első negyedében 55 százalékkal több új személyi kölcsönre kötöttek szerződést a bankok. Népszerűségüket növeli, hogy egyre több bank kínál 10 százalék alatti kamatozású személyi kölcsönöket, ezekkel pedig már magasabb tartozásokat is ki lehet váltani.

Tovább olvasom »
áruhitel, hitel, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, karácsonyi szezon, személyi hitel

Mire figyeljük áruhitel felvételekor?

piacesprofit.hu

Karácsony előtt sokan döntenek úgy, hogy ilyenkor fokozottan hirdetett áruhitelből vagy személyi hitelből vásárolnak ajándékot. A hitel visszafizetése jelentős megterhelést is jelenthet, ezért érdemes alaposan megfontolni és körüljárni az ilyen hitelfelvételeket. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
áruhitel, foci-eb, kiskereskedelem, online kereskedelem

Hitelből veszünk tévét az Eb-re

piacesprofit.hu

A júniusi labdarúgó-Eb továbbélénkítheti a már egyébként is növekvő magyarországi áruhitel-piacot, hiszen nőhet a kereslet a televíziók iránt – vélik a Magyar Cetelem Bank szakértői. A Cetelem felmérése szerint az internet előretörése mellett is stabil a televíziózás népszerűsége, amely az Eb alatt várhatóan kiugrást mutat majd.

Tovább olvasom »
áruhitel, hitelek, lakossági hitelek, személyi kölcsön

MNB: legyünk észnél a hitelekkel

piacesprofit.hu

Nem csökken a fogyasztási hitelekhez kötődő ügyfélpanaszok száma, sokan változatlanul nem látják át, hogy egy 0 százalékos kamatú fogyasztási hitelnek is lehetnek költségei, így az MNB decemberben kommunikációs kampányt indít az év végi körültekintő eladósodás támogatására.

Tovább olvasom »