adózás rendje

adóellenőrzés, adótörvény módosítások, adózás, adózás 2018, adózás rendje, nav

Januártól új korszak kezdődik az adózásban

piacesprofit.hu

A Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztette az adózást, adóigazgatási eljárás rendjét érintő törvényjavaslatokat. Ezek célja az adóigazgatás egységes újraszabályozása, az ügyfélbarát adóhatóság „szolgáltatójellegének” elősegítése, az adminisztrációs terhek és a bürokrácia csökkentése úgy, hogy a költségvetés bevételi érdekei se sérüljenek.

Tovább olvasom »
adórendszer, adózás, adózás rendje

Jókora adócsomag készül őszre

piacesprofit.hu

Várhatóan 2018-tól megújul az adózás rendje a vállalkozások számára, így késő őszre jókora adócsomaggal készül a törvényhozás. Januártól új világ köszönt a cégekre, egyszerűbb, átláthatóbb szabályokkal – vélekedik az eddig nyilvánosságra került elképzelések alapján a Mazars.

Tovább olvasom »
adózás 2017, adózás rendje, nav, törvénymódosítás, törvényváltozás

Újít a NAV, máshogy adózunk jövőre

piacesprofit.hu

Fenekestül felforgatják az adózási szabályokat a közeljövőben, főként az adózás rendjéről szóló törvény változhat. Változik az adózó és adóhatóság kapcsolata, új szolgáltatások jönnek és készülnek a kkv-k adóbürokráciájának csökkentésére is.

Tovább olvasom »
adózás 2016, adózás rendje, adózási határidők, adózási kisokos, növekedési adóhitel

Adózás 2016: bonyolult, de jó lesz ez

Timár Gigi

A tervek szerint már jó előre fel lehetett volna készülni a jövő évi új adózási szabályokra, valójában viszont sok törvényből kell kiokoskodni, mit is kell tenni pontosan. A legfontosabb változások talán az adózás rendjében lesznek a Mazars szakértői szerint, összességében pedig számos üdvözlendő újítást látnak az olykor nem egyszerű szabályokban.

Tovább olvasom »
adótörvény módosítások, adótörvények 2016, adózás, adózás rendje, vagyonosodási vizsgálat

Így módosul jövőre az adózás rendje

piacesprofit.hu

Immár véglegesek a jövő évre vonatkozó adószabályok, amelyek közül jó néhány változás következik be az adózás rendjében, ami elsősorban a vállalkozásokat érintő eljárások eddigi rendszerét írja felül. Szakértők segítségével összeszedtük a legfontosabbakat.

Tovább olvasom »