adatbázis építés

adatbányászat, adatbázis építés, facebook, gazdasági erőfölény, németország

Rájár a rúd a Facebookra

PP/MTI

Versenyfelügyeleti eljárás indult Németországban a Facebook üzemeltetői ellen gazdasági erőfölénnyel visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt-közölte az MTI. A probléma a túlzottan személyre szabott hirdetésekkel van.

Tovább olvasom »
adatbázis építés, közösségi oldalak, marketing, outsourcing

Mit érdemes kiszervezni a marketingből?

piacesprofit.hu

A legtöbb cég nem tud fenntartani egy teljes marketinges csapatot, és nem is érdemes, hiszen a legtöbbször nincs is meg helyben a speciális feladatokhoz szükséges szaktudás. Csakhogy ész nélkül kiszervezni a marketingtevékenységet sem vezet jóra. Csokorba szedtük, mik azok a tevékenységek, amelyet elvégezhet egy külsős cég és vállalkozás.

Tovább olvasom »
adatbázis építés, email-marketing, marketing, spam, spam kisokos, ügyfélkezelés

Engedjük el, aki menni akar!

piacesprofit.hu

Sok email marketinget folytató vállalkozás nincs tisztában azzal, hogy milyen fontos a leiratkozások – és a leiratkozók – megfelelő kezelése. Pedig aki nem biztosítja ezt a lehetőséget a hírlevelében súlyos büntetésre számíthat.

Tovább olvasom »
adatbázis, adatbázis építés, hírlevél, regisztráció

Így gyűjtsünk hírlevél-feliratkozókat!

piacesprofit.hu

Cégtulajdonosként gyakran érezzük úgy, hogy kifogytunk az ötletekből, mivel lehetne rábírni az oldalunkra látogatókat, hogy regisztráljanak. Ez létfontosságú, mert egy értékes adatbázisnak nemcsak gyakorlati haszna, de manapság eszmei értéke is van. Adunk néhány tippet, hogy növekedjenek a vágyott listák.

Tovább olvasom »