Varázslatos karácsony – megérkeztek a karácsonyi díszek a Tchibo webáruházba

2019. október 25. péntek - 10:39 / piacesprofit.hu
  •    

A Tchibo webáruház több heti ajánlattal is készül az ünnepekre – ezek közül az egyik a dekorációt, azon belül is a csodálatos fényeket biztosító LED-eket helyezi a közzéppontba! Színes, vagy egyszínű, sor, girland, vagy kedves állatfigura (akár három dimenzióban is!) – a kínálatban rengeteg lehetőséget találunk, hogy igazán meghitté tehessük az otthonunkat, és ebben a hangulatban készülhessünk tovább a téli ünnepi szezonra!

vilagito-oz-szobor


Különleges, aranyszínű csillámmal bevonva készült a LED-es fém őz, amely két méretben kapható: a kisebb 35, a nagyobb pedig 55 cm magaságú, és 40, illetve 70 melegfehér mikro LED lámpa biztosítja a csodás összhatást! Az őzekhez 3 méteres bekötőkábel tartozik, így akár a konnektortól távolabb is könnyedén elhelyezhetjük, hogy a lakás bármely pontján élvezhessük a látványát. Időzítőfunkciója is van, melynek köszönhetően 6 óra elteltével automatikusan kikapcsol.
vilagito-szarvas-agancs-karacsonyi-disz

Egyszerűbb, falra akasztható állatfigurás megoldást is találunk a kínálatban: a LED-es szarvasfej sziluettje stabil, ezüst színűre lakkozott fémkeretből készült, amelyen összesen 104 melegfehér fényt adó mikro LED található. A hálózati adapterhez tartozó összekötő hossza (5 méter) itt is biztosítja, hogy szabadon variálhassunk az elhelyezéssel, az időzítőfunkció pedig szintén adott. Ha pedig kedves állatfigura helyett más formára vágyunk, akkor válasszuk a LED-es hullócsillagot, amelyen 60 melegfehér mikro LED van, egyébként pedig a szarvasfejjel azonos paraméterekkel rendelkezik!
hullocsillag-disz

Fal helyett az asztalon, vagy komódon nyújt varázslatos látványt a kétféle asztali dísz: a LED-es karácsonyi piac és a LED-es karácsonyi falu! A dekorációk rétegelt fából készültek és elemmel működnek – egy szett nagyjából 230 órán át biztosítja az ünnepi megvilágítást, ráadásul ezek a dekorációk is rendelkeznek időzítő funkcióval, így nem kell aggódni amiatt sem, hogy feleslegesen világítanak majd.  A kisebb, natúrszínű piac esetén 8, a nagyobb, szürke-fehér falu esetén pedig 16 melegfehér fényt árasztó LED gondoskodik a fényről, emellett a piac esetén további 4 mécsestartó is található, amivel fokozható a dekoráció kellemes hangulata – azonban mivel fából készült dekorról van szó, LED-es teamécseseket helyezzünk el rajta – a falu pedig akár ketté is hajtható, hiszen két ívből áll össze!

led-egosor
A 10 bordó karton csillaggal készült LED-es égősor szabadon helyezhető fel akár falra, akár növényre – de akár az asztalon elhelyezve is szép dekoráció lesz, a hangsúlyos színű csillagoknak köszönhetően még kikapcsolt állapotban is! A csillagok kiváló minőségű, stabil kartonból készültek, finom lyukmintával, amely a melegfehér LED-ekkel kombinálva szép fényhatásokat biztosít majd. Az egyenként nagyjából 13 cm-es csillagokból 10-et találunk a dekorációban, amelyek egymástól nagyjából 25 cm-re helyezkednek el, és 50 cm-es összekötőkábellel csatlakoznak az elemházhoz, amelybe 2 AA elemet helyezve azonnal bekapcsolhatjuk az időzítőfunkcióval is ellátott dekorációt!

A teljes karácsonyi kínálatban rengeteg további dekorációt találunk fényekkel, vagy csillámokkal, kintre és bentre is, ha tehát még keressük a legmegfelelőbb megoldásokat otthonunk ünnepi díszbe öltöztetéséhez, akkor érdemes alaposan átnézni a webáruházat!