Új tornagyőztes a Csúcs Kupán

2017. november 13. hétfő - 11:30 / piacesprofit.hu
  •    

Az eddigi tornákon maximum a harmadik helyezésig jutott Újságírók a szombati Csúcs Kupa utolsó, döntőnek beillő mérkőzésén szerezték meg a tornagyőzelmet a kétszeres bajnok Országgyűlés ellen elért 2-1-es győzelmükkel.

Harmadszor rendezte meg a Parlament Sportegyesület és a HGS PR Ügynökség a Csúcs  Kupa közéleti kispályás közéleti focitornát szombaton az ELMŰ Sportcsarnokban a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, a Magyar Újságírók Válogatott, a Magyar  Színészválogatott és az Üzletemberek Válogatottja részvételével.

Az esemény fővédnöke Dr. Kövér László, a Parlament elnöke, védnöke Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára volt. Az eddigi tornákon maximum a harmadik helyig jutott Magyar Újságírók Válogatott a torna  utolsó, döntőnek beillő mérkőzésén szerezte meg az első helyet a kétszeres bajnok  Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja ellen elért 2-1-es győzelmével.

A Csúcs Kupa végeredménye:

  • I. helyezett: Magyar Újságírók Válogatott 7 ponttal
    II. helyezett: Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja 6 ponttal
    III. helyezett: Üzletemberek Válogatottja 4 ponttal
    IV. helyezett: Magyar Színészválogatott 0 ponttal

A csapatok a legerősebb keretükkel vettek részt a Csúcs Kupán. A Színészek valamennyi mérkőzésen drámai csatára kényszerítették az ellenfelüket. Hiányzott ugyan a csapatukból egy színházi főpróba előtti munkái miatt Nemcsák Károly csapatkapitány, viszont olyan kiváló művészek játszottak, mint Balázs Pali, Laklóth Aladár, Mészáros Béla, Pásztor Tibor, Straub Dezső, Tűzkő Sándor, Varga Miklós és Vaszkó Bence.

Az Újságírók csapatában lépett pályára többek között Baka F. Zoltán (mfor.hu), Károly Gábor (Világgazdaság), Sarkadi Gábor és Simon Krisztián (RTL Klub), Szöllőssi György és Borsi Gergely (Nemzeti Sport) és Szörényi Péter (TV2), akik egységes csapatmunkájuk eredményeként tudták megnyerni a tornát.

Támogatók:
A Csúcs Kupa főtámogatója: E.ON Energiaszolgáltató Kft.
Támogatók: KAYSER Automotive Hungária Kft., Porsche Hungária Kft., Horfer Serleg Kft.
Médiatámogatók: Piac és Profit Üzleti Magazin és a Mix Magazin

Magyar Zoltán szövetségi kapitány számíthatott az Országgyűlés válogatottjának összeállításánál a jelenlegi parlamenti képviselőkre, akiket Pánczél Károly, dr. Tiba István és Varga József képviselték. A minisztériumoktól Csampa Zsolt (BM) és dr. Szinay Attila (FM) helyettes államtitkárok, valamint dr. Zsilinszky László (Miniszterelnökség) és Borók György (NFM) főosztályvezetők játszottak a csapatban. Az egykori parlamenti képviselőket dr. Bácskai János (Ferencváros polgármestere), Birkás Tivadar, dr. Bohács Zsolt és Lipők Sándor (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye fejlesztési biztosa, Kemecse polgármestere), valamint Kőszegi Zoltán (Dabas polgármestere) képviselték. A végig esélyes Országgyűlés csapatnak döntetlen is elég lett volna az Újságírók elleni utolsó mérkőzésükön, ám két gyors kapott gól miatt a második helyre szorultak.

A bronzérmes Üzletemberek Válogatottja a második és a harmadik mérkőzésükön nyújtott jó játékuk láttán bánhatták, hogy az Országgyűlés elleni első meccsük, az összeszokottság hiánya miatt, vereséggel végződött. A csapat erejét mutatta, hogy a torna 5 gólos gólkirályát két üzletember, Fejes Tibor és Lichtenberger Attila követte 4-4 góllal.

A csapatok megszavazták a legjobb játékosukat:
o dr. Szinay Attila (Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatott)
o Pásztor Tibor (Magyar Színészválogatott)
o Magyar Újságírók Válogatott a csapat egységére szavazott, nem egy játékosra
o Lichtenberger Attila (Üzletemberek Válogatottja)

A torna gólkirálya dr. Zsilinszky László (Országgyűlés) lett 5 góllal.

A díjakat Fejes Tibor az E.ON Energiakereskedelmi Kft. tömeges marketing és értékesítési vezetője és Forgács István tornaigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója adta át.

 

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor