Részvételi csúcsot hozott a Manager Open kecskeméti regionális tornája

2018. szeptember 28. péntek - 09:45 / piacesprofit.hu
  •    

A Hámori Tamás korábbi éljátékos, jelenleg cégtulajdonos és versenyigazgató által kezdeményezett kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló immár XIV. Menedzser Teniszbajnokság az elmúlt hétvégén Kecskeméten folytatódott.

Ez volt az idei utolsó regionális torna. A viadal helyszíne a széktói tenisztelep volt, amely kitűnően előkészített tizenegy pályával várta a résztvevőket. Bár a meteorológia esőt jósolt azt végül sikerült elkerülni , a nagy erősségű szél és a hűvös idő így is nehézséget jelentett az indulók számára , akik az idei eddigi legnagyobb létszámmal jelentek meg a szép alföldi városban. A versenyre helyi vállalkozókon kívül Budapestről, Gyöngyösről, Kisbérről, Nyíregyházáról is érkeztek versenyezni vágyó üzletemberek.

Részvételi csúcs Kecskeméten

Részvételi csúcs Kecskeméten

Az ünnepélyes megnyitó során  Gönczi Imre , a helyi klubot üzemeltető kft ügyvezetője emlékezett meg a kecskeméti tenisz élet jól ismert alakjáról a héten elhunyt neves edzőről ,Póczonyi Imréről aki számos élversenyzőt nevelt tanítványaiból. Külön köszöntötte a Budapest Bank , a főszponzor képviselőjét és a két helyi támogatót az OTP-ét és a Ver-Bau Építőipari Kft-ét. Ezt követően Dr Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester kívánt mindenkinek jó játékot majd Orosz Éva ismertette a sorsolás eredményét és a játékrendet.

Az amatőr kategóriában a kisbéri Tapolcsányi Patrik – Sáhó Tivadar pár szerezte meg az első helyet a kecskeméti Magyar Péter-Fritz István ellenében , míg a harmadik helyért folyó küzdelmet a szegedi Lajos Attila – Török Gábor páros nyerte a helyi Kiss Endre – Kárász Tamás duóval szemben. A 110 éves vagy idősebb férfi párosok számában Almai János és fia Péter pesti fogorvos páros győzedelmeskedett a kecskemétiek legjobbja a Gönczi Imre –Bogdanovics Endre pár ellen. Ebben a csoportban szerepelt két vegyes páros is, amelyek összecsapását a pesti Sallai Anikó-Radnóti György duó nyerte.

A szuper kategória győztesei

A szuper kategória győztesei

A szuper kategóriában 10 pár nevezett, ahol a végső győzelmet a Ludányi Zoltán- Szabó Zoltán / Gyöngyös- Nyíregyháza / páros szerezte meg, akik az így nyert pontok alapján a pontverseny éléről várhatják a budapesti döntőt. A második az idén először induló pesti vállalkozók párja Juhász István- Teimel Zsolt lett. Harmadik helyen végzett a helyiek reménysége, a 13 éves Bíró Melinda, aki már nemzetközi korosztályos versenye is letette a névjegyét. Párja a pesti ügyvéd Dr Tárczy György volt. A másik harmadik helyet a helyi Orosz Béla – Vasas László páros szerezte meg.

Az ünnepélyes eredményhirdetéskor a díjakat Gönczi Imre adta át. Minden egyes első helyezett páros serleg míg a helyezettek gyönyörű érmek díjazásban részesültek. Köszönet illeti  a Manager Open egész éves versenysorozata támogatásáért a KPMG- t, a Parfüm Line Kft-t, a Viszlo Transz Kft-ét , a Foxtront , a Béres Rt-t, a Danubius Hotels Zrt-ét , a Panyolai Pálinkát, az Extrametal , a Panda Security Kft-ét,a Preciosa ékszer manufakturát a Piac&Profit-ot valamint a Pauker Nyomdát. A verseny alkalmából  több résztvevő is jelezte indulását az idei Manager Open szezonzáró versenyére, a szeptember 29 én a budai Park Teniszklubban megrendezendő viadalra.