Nevet vált a PannonMill

2013. január 28. hétfő - 15:24 / piacesprofit.hu
  •    

Magyarország piacvezető malomipari vállalatának, a PannonMill Malomipari Zártkörűen Működő Részvénytársaságnak cégneve 2013. január 25. napjától kezdődően a tulajdonosnál bekövetkezett névváltozás miatt megváltozik.

Az új cégnév: GoodMills Magyarország Malomipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság. 2012 áprilisától kezdődően a tulajdono, a bécsi LLI Euromills Holding új neve GoodMills Group. Ezen szóösszetétel üzenete az, hogy a cégcsoporthoz egytől-egyig modern technológiával felszerelt, kiváló szakember gárdával rendelkező, első osztályú minőséget előállító malomüzemek tartoznak.

A GoodMills Group azért választotta ezt a nevet, mert egyedülálló ebben az iparágban, széleskörű értékeket közvetít és könnyű megjegyezni. Tehát nem csak egyszerű névváltoztatásról van szó, még fontosabbak ennek tartalmi elemei: az egységes fellépés a nemzetközi piacokon és a stabil nemzetközi háttér kínálta megnövekedett lehetőségek, melyeket mind beszállító partnereink, mind vásárlóink érzékelni fognak a jövőben.

A GoodMills Group Közép- és Kelet-Európa vezető malomipari vállalata, amely kiváló minőségű liszteket és más malomipari termékeket állít elő, nélkülözhetetlen alapanyagot szolgáltatva ezzel a mindennapi táplálkozáshoz. A cégcsoport a hét európai országban működő 29 malmában évente mintegy 2,5 millió tonna gabonát dolgoz fel, elérve ezzel az évi 1 milliárd euro összforgalmat.

A GoodMills Magyarország Zrt. jelenleg 4 malmot (Komárom, Csorna, Tiszapalkonya, Baja) üzemeltet, ezzel biztosítva az országos lefedettséget. Az éves őrlési kapacitás megközelíti a 300.000 tonnát, mely 25-26%-os piaci részesedést jelent Magyarországon. A vállalat 163 dolgozó felelős munkaadója, és több száz beszállítójának jelent megbízható piacot. A cég a sütő- és édesipari megrendelők kiszolgálása mellett a csomagolt lisztpiacon is piacvezető pozícióban van, köszönhetően olyan közkedvelt termékcsaládoknak, mint a Nagyi titka és a VitaMill.”

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek