“Mentes” vásár a Duna Palotában

2018. szeptember 14. péntek - 20:31 / kfarkas
  •    

Magyarországon és a világban is egyre több ember táplálkozik “mentesen” – sokan valamilyen ételintolerancia miatt, de egyre többen vannak azok is, akik csupán egészségtudatos életmódjuk következményeként. A Csak a Mentes őket (is) várja a jövő hétvégén.

Minden olyan terméket, alapanyagot “mentesnek” nevezhetünk, ami valamilyen allergén anyagtól mentes. Minden mentes pedig az, ami egyáltalán nem tartalmaz allergén anyagokat és ezáltal nem okozhat a szervezetünk számára semmilyen külső vagy belső allergiás tünetet.  2017-ben alakult a Csak a Mentes csapata. Mindenki olyan szférában dolgozik, ahol nap, mint nap mentes termékekkel vagy témával foglalkozik. Vannak közöttük cukrászok, szakácsok, kereskedők, gasztrobloggerek, életmód és táplálkozási tanácsadók, szakácskönyv írók és cukrászda tulajdonos.

csakamentes

A Csak a Mentes brand segítségével próbálnakk az egészséges életmódban és a mentes táplálkozásban utat mutatni, megismerni és megismertetni azokat a hazai magyar termelőket akik energiát és fáradságot nem kímélve nap mint nap azon dolgoznak, hogy fantasztikusabbnál fantasztikusabb mentes (gluténmentes, cukormentes, paleo és vegán, tejmentes, laktózmentes és minden mentes) és egészséges termékeket csináljanak.

A Csak a Mentes csapata sok éves tapasztalattal a háta mögött, elérkezettnek érezte az időt arra, hogy egy őszi vásár keretein belül egy helyen vonultassa fel a hazánkban megtalálható mentes termékek legjavát, bemutatva azokat a vállalkozásokat, akik a műfaj legfinomabb és legjobb mentes termékeit gyártják, kínálják vagy forgalmazzák.

Itt mindent meg fogsz találni. Lesznek glutén,- laktóz,- cukormentes, bio, paleo és vegán termékek, és lesznek olyanok is, amik mindenmentesek! Helyet kapnak nálunk natúr-, és bio kozmetikumok és minden ami nem hiányozhat egy egészséges vásárból sem. Ha időközben megéheznél lesz lehetőség ételt vásárolni a helyszínen.

CSAK A MENTES ŐSZI VÁSÁR – DUNA PALOTA 2018.09.22 – 23

MINDEN PROGRAM ÉS A BELÉPÉS IS DÍJMENTES!