Promóció

Különleges szálláshelyet keres, valami másra vágyik, mint a szokásos balatoni nyaralás?

2018. június 14. csütörtök - 06:30 / piacesprofit.hu
  •    

Az Anna Grand Hotel és a Hotel Ipoly Residence exkluzív, elegáns környezetben, Balatonfüred reformkori városrészében, a Tagore sétány közvetlen közelében, de csendes, nyugodt környezetben várja Önt.

2

Használja ki a nyári Balaton adottságait. Strandoljon, vitorlázzon, vagy csak egyszerűen élvezze a napsütést a magyar tenger partján. Korzózzon a híres Tagore sétányon, vagy ízlelje meg a Balatonfüredi borhetek régiós borait, kerékpározzon, segwayezzen a füredi savanyúvíz kutak mentén.

3

Szállodánk évszázados falai között 4 sávos bowling pálya, biliárd, darts várja Önöket, valamint személyre szabott spa kezelések és thai masszázsok szolgálják a testi-lelki megújulást.

4

Ha pedig nem nyaraláshoz, pihenéshez keres helyszínt, akkor is a legjobb helyen jár.

Az Anna Grand Hotel étterme és kapcsolódó árkádsora kitűnő helyszíne nagyszabású esküvői fogadásoknak, vacsoráknak. A 200 éves műemlék épületben található bálterem és az alatta elhelyezkedő patinás étteremben 150-200 fős ültetett fogadásokra van lehetőség, a bálteremben szervezett esküvők során a menyasszonyok igazi bálkirálynőnek érezhetik magukat életük legboldogabb napján.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Exkluzív, családias balatonfüredi esküvőjének helyszíne az Ipoly Residence Executive Hotel Suites, ahol a víz közeli, nyugodt, exkluzív környezet tökéletes választás egy intim hangulatú esküvőre.

Kapcsolat:
Cím:
H-8230 Balatonfüred,  Gyógy tér 1.
E-mail:

A hotel országos ismertségét többek között annak köszönheti, hogy minden évben itt rendezik meg az Anna-bált, mely 2018-ban már a 193. alkalommal kerül megrendezésre. Látogassák múltidéző és nagyon is jelenkori kulturális programjainkat, koncertjeinket, színházi előadásainkat, elevenítsük fel együtt a régi bálok hangulatát.

Pihenjen, szórakozzon, kapcsolódjon ki ebben a történelmi környezetben.

Tekintsék meg ajánlatainkat a honlapunkon: www.annagrandhotel.hu

Anna Grand logo

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor