Promóció

Különleges programokkal készül az ünnepekre az Abacus Business & Wellness Hotel

2018. október 08. hétfő - 09:30 / piacesprofit.hu
  •    

Az Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra,  Herceghalmon található. A modern stílusú, kültéri jakuzzikkal kiegészült 1600 m2-es wellnessközponttal rendelkező szálloda karácsonykor és szilveszterkor is különösen kedvelt úti célja  az utazni vágyóknak.

A szálloda a karácsonyi és szilveszteri csomagajánlatát is úgy állította össze, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítsanak ideérkező vendégeik részére.

A csomagajánlatok keretén belül svédasztalos reggelivel és bőséges vacsorával, korlátlan wellness-használattal, szertartásos szaunaszeánszokkal, gyertyafényes esti fürdőzéssel és további remek programokkal (pl. karácsonykor délutáni forralt bor, kakaó- és desszertkóstolóval, szilveszterkor pálinkakóstolóval) kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit.

Karácsony

A karácsonyi csomag keretén belül a vendégek december 24-én ünnepi vacsorán vehetnek részt, melyet hangulatos élőzene kíséretében fogyaszthatnak el.

Abacus Business & Wellness Hotel****
Abacus Hotel Kft. 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Központi telefonszám: +36-23/532-360
Internet: www.abacus.hu

A szálloda december 31-én 5 fogásos gálavacsorával, itallapról történő korlátlan italfogyasztással, élő jazz-zenével, tombolasorsolással, éjféli pezsgős koccintással és hajnalig tartó discóval igazi luxusszilvesztert teremt vendégeinek. Az est fő attrakciója a latin tánc show, illetve felcsendülnek a leghíresebb ABBA számok is, melyek garantáltan fergeteges szórakozást biztosítanak minden korosztály részére.

A szálloda az ünnepek alatt is rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs program képzett animátorok vezénylésével zajlik, mely során délelőttől egészen estéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról.

bb 703

A programkínálat nagyon változatos, egyaránt megtalálhatóak a kézműves, ügyességi és logikai játékok, melyek egy-egy tematikus nap keretén belül állnak a gyerekek rendelkezésére (pl. Angyalka-nap, Manó-nap stb.). Itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, míg  a szülők luxuskörülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

abacus_logo

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor