Promóció

Könnyed szórakozás üzleti partnert keresőknek

2018. augusztus 10. péntek - 08:31 / Promóció
  •    

22 évesen Végvári-Nagy Kira nagyot álmodott, és nemcsak álmodott, hanem az álmát meg is valósította. 2015-ben megalapította férjével, Végvári Tiborral a Sales&More-t és megrendezték az első Rapid Business elnevezésű üzleti találkozót.

Az elmúlt négy évben a networking rendezvénysorozaton több mint 1200 cég fordult meg, de a sikersztorinak itt nincs vége: azóta Kira továbbfejlesztette a klasszikus kapcsolatépítő rendezvényt, és megalkotta a könnyed szórakozást és gasztroélményt is kínáló Rapid Business & Wine-t. Májusban volt az első borkóstolóval egybekötött üzletember-party, amelyen több mint 120 üzletember kóstolta végig nyolc neves borász borait, miközben módjuk nyílt arra is, hogy bővítsék az üzleti kapcsolataikat.

Végvári-Nagy Kira

Végvári-Nagy Kira továbbfejlesztette a klasszikus kapcsolatépítő rendezvényt

– A Sales&More csapata immár több mint három éve minden hónapban megrendezi a Rapid Business eseményt, ahol főleg közép és nagyvállalatok vezetői, tulajdonosai fordulnak meg. Eddig közel hatszáz cég vett részt a rendezvényeken, sokan közülük rendszeres visszajáró partnereink. Az eddigi résztvevők összárbevétele meghaladja a 95 milliárd forintot. Mi nem üzleti klubot kínálunk, hanem a rapid randik mintájára épülő elegáns üzletember-találkozót, megfűszerezve némi élvezettel. Utóbbi erősítése érdekében indítottuk el a borkóstolóval egybekötött üzletember-találkozót, ahol lehetőség van a klasszikus Rapid Business rendezvényünk mintájára ismerkedni, vagyis két-két percben bemutatkozni 20 másik üzletembernek miközben prémiumborászatok és néhány pálinkagyártó cég különlegességeit is megkóstolhatjuk.

Az első Rapid Business & Wine-t májusban a Várkert Bazárban tartottuk, és a sikerén felbuzdulva augusztus 29-én a Manna Lounge-ba várunk 18 órától körülbelül kétszáz főt. Az első lifesyle-rendezvény sikere is igazolta, hogy a vállalatvezetők keresik a lehetőséget az informatív keretek között zajló üzleti találkozókra, ahol úgy szerezhetnek valós üzleti partnereket, hogy közben kikapcsolódnak, feltöltődnek – mondja Végvári-Nagy Kira, aki nemcsak sikeres üzletasszony, hanem mindeközben sikeres édesanya is.

Végvári-Nagy Kira és Végvári Tibor: mindenkit várunk augusztus 29-én!

Végvári-Nagy Kira és Végvári Tibor: mindenkit várunk augusztus 29-én!

Lehet-e különlegesebb nyáresti kikapcsolódást elképzelni, mint isteni borokat kóstolva élvezni a borászok történeteit, miközben lágyan szól a dzsesszmuzsika? És mindehhez adjuk hozzá, hogy számos potenciális üzleti partnerrel találkozhatunk, sőt, fesztelen körülmények között akár 20–30 cégvezetővel, döntéshozóval megismerkedhetünk, névjegyet cserélhetünk. Mindezt kínálja augusztus 29-én a Rapid Business & Wine a Mannában.

– A networking jegyet vásárlóknak garantáljuk, hogy az este folyamán legalább húsz befolyásos cégvezetővel fognak szemtől szembe ülni, valós üzleti kapcsolatot építeni. De gondoltunk azokra is, akik megelégszenek a korlátlan borkóstolás közben gyűjtött kapcsolatokkal. Számukra kínáljuk a sétálójegyet, amely ára 6000 forint. Azok, akik a vezetett networkingen is szeretnének részt venni, és a lifestyle esemény mellett a találkozóban rejlő üzleti potenciált is szeretnék maximálisan kihasználni, 20 000 forintért vásárolhatnak networking jegyet – teszi hozzá Végvári-Nagy Kira.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor