Az Újságírók nyertek a Csúcs Kupán

2018. november 05. hétfő - 10:30 / piacesprofit.hu
  •    

Az Újságírók a vasárnapi Csúcs Kupa utolsó, döntőnek beillő mérkőzésén szerezték meg ismét a tornagyőzelmet a kétszeres bajnok Országgyűlés ellen az utolsó percekben elért 1-0-ás győzelmükkel.

 Negyedszer rendezte meg a Parlament Sportegyesület és a HGS PR Ügynökség a Csúcs Kupa közéleti kispályás focitornát vasárnap az ELMŰ Sportcsarnokban a Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja, a Magyar Újságírók Válogatott, a Magyar Színészválogatott és az Üzletemberek Válogatottja részvételével.

Az esemény fővédnöke Dr. Kövér László, a Parlament elnöke, védnöke Dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára volt.

A tavalyi tornát is megnyert Újságírók a vasárnapi Csúcs Kupa utolsó, döntőnek beillő mérkőzésén szerezték meg a tornagyőzelmet a kétszeres bajnok Országgyűlés ellen az utolsó percekben elért 1-0-ás győzelmükkel. A tavalyi harmadik Üzletemberek az akkor negyedik Színészek ellen játszották az utolsó előtti mérkőzést. Ezt a presztízs mérkőzést a Színészek nyerték meg, elsősorban a hatékony helyzetkihasználásuknak köszönhetően, így biztosítva be a harmadik helyezésüket.

A Csúcs Kupa végeredménye:

1.helyezett: Magyar Újságírók Válogatott 9 pont

2.helyezett: Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja 4 pont

3.helyezett: Magyar Színészválogatott 3 pont

4.helyezett: Üzletemberek Válogatottja 1 pont

Mindvégig küzdelmes, ugyanakkor sportszerű, nagy iramú összecsapásokat láthattak a nézők. Zárt védekezés, gyors kontrák jellemezték a játékot, olykor futsalt idéző támadás-befejezésekkel. A Színészek csapatában Nemcsák Károly csapatkapitány mellett olyan kiváló művészek játszottak, mint Kalmár Gergely, Lajos Roland, Laklóth Aladár, Pásztor Tibor, Ruzicska Péter, Straub Dezső, Tűzkő Sándor és Vaszkó Bence.

Az Újságírók csapatában Borsi László (Hatoscsatorna) csapatkapitány vezetésével lépett pályára többek között Antalics Ádám (Origo), Szörényi Péter (TV2), Sarkadi Gábor és Simon Krisztián (RTL Klub) és Somogyi Zsolt (Nemzeti Sport).

Magyar Zoltán az Országgyűlés szövetségi kapitánya több jelenlegi és volt országgyűlési képviselőt válogatott be a csapatába, úgymint Csampa Zsolt csapatkapitányt a BM helyettes államtitkárát, dr. Tiba István országgyűlési képviselőt, Lipők Sándort Kemecse polgármesterét, Papcsák Ferencet az MNB FB elnökét. Rajtuk kívül többek között dr. Szinay Attila az FM helyettes államtitkára, Szpisják József a HM dandártábornoka és Kovács Norbert a Nemzeti Sportközpontok főigazgatója erősítették a csapatot.

A csapatok megszavazták a legjobb játékosukat:

Borsi Gergely (Magyar Újságírók Válogatott)

Szondi László (Magyar Országgyűlés labdarúgó válogatott)

Pásztor Tibor (Magyar Színészválogatott)

Kovács István (Üzletemberek Válogatottja)

A torna gólkirálya Sarkadi Gábor (Magyar Újságírók Válogatott) lett 3 góllal.

A díjakat Csampa Zsolt, a Parlament Sportegyesület elnöke, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, Kaszás Zoltán, T-Systems Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója, Fejes Tibor, E.ON Energiakereskedelmi Kft. tömeges marketing és értékesítési vezetője, Forgács István, az eseményt szervező HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Nagyiványi György, Basic Line Kft. ügyvezetője és Rácz Róbert, Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi vezetője és Varga István az 1990-ben bajnokságot nyert Újpesti Dózsa vezetőedzője adták át.

A Csúcs Kupa főtámogatói: E.ON Energiakereskedelmi Kft., T-Systems Magyarország Zrt

Támogatók: KAYSER Automotive Hungária Kft., Porsche Hungária Kft., Izsáki Házitészta Kft., Basic Line Kft., Horfer Serleg Kft.

Médiatámogatók: Piac és Profit Üzleti Magazin és a Mix Magazin

 

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor