Promóció

Ami tegnap még sci-fi volt, ma már a szobában van

2018. július 24. kedd - 09:30 / Promóció
  •    

Mitől okos az okos telefon? Az autókat hálózatba lehet kapcsolni? Mit jelent az, hogy okos otthon? Néhány év múlva megszűnhetnek a parkolási nehézségek? Bevásárlólistát ír a hűtő? A felhő már nem csak arra való, hogy essen belőle a hó? Az orvos az interneten keresztül is meg tud vizsgálni?

A Bosch tevékenysége olyan szerteágazó, mint az élet, amelynek jobbításán tevékenykedünk mindannyian. De hogy értsük is a folyamatokat, hogy naprakészek legyünk a Bosch és a világ dolgaiban, rengeteg információt kell feldolgoznunk.

Automotive_cloud_suite

Az Internet of Things, IoT vagyis az internetes dolgok világa rengeteg új, a hétköznapok sodrásában sokszor nehezen érthető, de izgalmas érdekességet rejt. Az internet mindent átszőtt közeg, ami nélkül ma már nem tudjuk elképzelni a hétköznapokat. Olyan, mint a levegő. Sokszor nem is gondolunk bele, hogy egy szokásos keddi napon reggeltől estig hányszor találkozunk az IoT jelenséggel. Van, akinek ez hálózza be a mindennapjait, és van, aki most ismerkedik vele.

Smart_Home_bml050_social_robot

Az alapszintű tájékozódásban és a mélyebb kutakodásban is segít az újonnan indult Bosch IoT blog, ahol a dolgok internete (Internet of Things, IoT) izgalmas és színes cikkekben, történetekben tárul fel előttünk. Hálózatba kapcsolt autók, Ipar 4.0, digitális gyártás, életmentő kütyük, okos városok és okos otthonok, mobilitási megoldások.

Tartson velünk!

http://iot.boschblog.hu/