Promóció

5+1 jól bevált tipp a tökéletes céges karácsonyért

2018. november 19. hétfő - 12:30 / Promóció
  •    

Karácsony közeledtét azért is sokan várják örömmel, mert ilyentájt a cégek is kellemes rendezvényeket szervezve köszönik meg munkatársaik egész éves fáradozását. Az emelkedett ünnepi hangulat azonban csak akkor lehet sikergarantált, ha a kiválasztott helyszín is hibátlan szolgáltatással járul hozzá az önfeledt ünnepléshez.

A sikeres céges rendezvények egyik alapszabálya, hogy a kiválasztott helyszín ne csak kellemes, de könnyen megközelíthető is legyen. Ebből a szempontból is tökéletes választás lehet a Budapestről autóval 40 perc alatt elérhető négy csillagos ráckevei Duna Relax & Event Hotel és az Eger melletti, az M3-as autópályán kényelmesen elérhető noszvaji, ****superior Oxigén Hotel. A Relax az itt, míg az Oxigén az itt megtekinthető ünnepi ajánlattal várja céges vendégeit.

A Duna Relax Hotel étterme minden igényt kielégít

A Duna Relax Hotel étterme minden igényt kielégít

Az adventi időszaktól mindkét ház ünnepi díszbe öltözik, vendégeik biztosak lehetnek abban, hogy akár a Relaxot, akár az Oxigént választják az önfeledt ünnepléshez, semmiben nem szenvednek majd hiányt. És hogy szervezzék meg tökéletes rendezvényüket?

Megmutatjuk!

Első tipp: A tökéletes helyszín kiválasztása

Aki valaha szervezett már bármilyen eseményt is az pontosan tudja, a megfelelő helyszín kiválasztása az első, és legfontosabb lépés. Egy jó helyszín emeli a hangulatot, tökéletes alapot biztosít a céges karácsonyhoz. Gondoljuk át alaposan, hogy milyen programokkal szeretnénk készülni, igyekezzünk szem előtt tartani, hogy a kollégák számára is könnyedén megközelíthető legyen, az pedig már csak hab a tortán, ha a helyszín valamilyen pluszt is hozzáad az eseményhez. IDE kattintva három kiváló helyszínt találsz, amik wellness birodalmukkal, páratlan gasztronómiájukkal, a környék hangulatával, valamint kiválóan felszerelt különtermeikkel koronázzák meg a céges karácsonyt. Maradt még néhány szabad időpontjuk, de érdemes minél hamarabb ajánlatot kérned!

Duna_Relax_konferencia

Második tipp: A legmegfelelőbb időpont megtalálása

A party időpontja természetesen nagyban függ a kiszemelt helyszín foglaltságától. Igyekezzünk a karácsonyi bulit hétvégére időzíteni, a meghívott kollégákat pedig legalább 3-4 héttel a rendezvény előtt értesítsük!

Harmadik tipp: A vacsora

Ha az estét is együtt töltenétek, kimaradhatatlan az ínycsiklandó ünnepi vacsora. Természetesen át kell gondolnod, hogy ülő- vagy állófogadást szeretnél, illetve a menüt is jó előre érdemes megtervezni. Lehetőleg ügyelj az allergének feltüntetésére, gondolj azokra a munkatársakra is, akik valamilyen ételintoleranciával élnek együtt. Igyekezz az ételekkel harmonizáló italokat választani, ha a korábban említett helyszínek valamelyikét célzod meg, érdemes megkóstolni a környék borait!

oxigen_133

Negyedik tipp: Ajándékozás

Az első kérdés ilyenkor, hogy legyen-e egyáltalán? A vezetőség nagylelkűségéhez mérten ilyenkor jó, ha a kollégák munkáját díjazzuk. Készülhetünk esetleg egyen ajándékkal, apróságokkal, viszont fontos, hogy a kollégák ne érezzék magukat megkülönböztetettnek. Egy tombola játék, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a munkatársak mindenképpen izgalmas perceket ígér, de elgondolkozhattok azon is, hogy a kollégák nevét egy kalapba gyűjtitek, és mindannyian húztok egy nevet, akit a céges karácsonyi partyn megajándékoztok.

Ötödik tipp: Programok

A skála igen széles a programok terén, mégis nagy fejtörést okozhat. Térképezzük fel a kollégák igényeit, érdemes figyelembe venni a korukat, stílusukat. A bűvészmutatványoktól, a zenekarig szinte bármi jó ötlet lehet, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Mindenképp olyan programot találjunk ki, amelyre ezidáig még nem került sor, ugyanakkor garantálja a jó kedvet a munkatársak körében.

tunderkert_009

+ egy tipp: Menetrend

Az előző pontok összefoglalásaképp, ez az egyik legfontosabb része a partynak a szervezés. Már a munkatársak meghívásakor érdemes tisztáznunk az est menetrendjét, hogy mindenki időben odaérjen, és tudja, mikor mire számíthat.

Ahogy a legtöbb rendezvény esetében, úgy a karácsonyi partyn is érdemes tágabb időintervallumot meghatározni a kollégák érkezésére, hiszen előfordulhatnak késések. Ezt követően érdemes megtartani az ünnepi beszédet, majd következhet a vacsora és néhány kreatív program. Persze az is fontos, hogy rugalmas legyen az időbeosztás, hiszen megesik, hogy egy-egy játék, vagy maga a vacsora hosszabb időt vesz igénybe, mint gondolnád.

https://cegesrendezveny.eu/

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor